Orbánt a CIA permetezi?

2016. november 01. 10:10

Orbán Viktor például megosztotta már a népével, hogy a pénztőke, Soros, meg az unió összeesküdött ellene, a vesztére tör – vagyis „sugarazzák”, a hazát meg permetezik.

2016. november 01. 10:10
Veress Jenő
Népszava

A diagnózisban azonban szintet léptünk a Pharaon-üggyel. Tudniillik, hogy a családjával és hazánkkal is üzletelő, sőt egyenesen a szomszédjába költöző szaúdi »üzletembert« körözi a fél világ. Jelentéktelen ügyekben csak, mint terrorizmus támogatása, nukleáris üzérkedés, csalás, miegymás. Az államnak meg valahogyan nem akarózik mégsem elfogni.

Erre mondta azt Orbán a Parlamentben, hogy ez csak egy amerikai titkosszolgálati játszma, és a CIA kellemetlenkedik vele.

A Demokratikus Koalíció bejelentette, ha már a magyar hatóságok nem teszik, ők értesítik az Interpolt és az FBI-t, hogy hol találják az urat. És beindultak a házmesterek: randa feljelentgetőnek nevezik a pártot és semmi, de semmi nem üt szöget a fejükbe a dologgal kapcsolatban. Lehet, hogy őket is sugarazzák valahonnan?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. november 02. 04:20
üzletembert« körözi a fél világ vereSS akkor miért is nem kérik ki?? Van kiadatási egyezmény. Ja csak süsü!!
OHM
2016. november 02. 01:22
Egy roth jenci már csak tudja a frankót...bár ha belegondolok olnstejn/orsós/orbán indulására és felemelkedésére...van benne válámi... Mindegy! A likudista-putrista párttitkár ivadék a zsidó-cigány hücpe-gógyiban jártas és ez a vezénylő (dávid)csillaga.Megcsorgatva egy kis nemzeti mázzal, hogy a maradék tisztességes magyar csak pislogjon, mint hal a szatyorban. Hát ennyike...
áfonya
2016. november 02. 00:16
Az önkéntes hölgy elmondta még, hogy az arab férfiak a segítség megköszönése helyett többnyire azt vetették oda a segélyszervezet munkatársainak, hogy „Mocskos keresztény kufárok”. Volt olyan eset, hogy kölcsönadta a mobiltelefonját egy muszlim férfinak, de amikor az megtudta, hogy keresztény, rögtön eldobta és azt mondta, hogy nem szeretne még egyszer keresztényekhez érni. Egyébként pedig a muszlim férfiak sohasem akartak kezet fogni vele. Többször hallgatott ki olyan beszélgetéseket, ahol fiatal muszlim férfiak arról társalognak, hogy kiket lenne jó megerőszakolni a segélyszervezet női munkatársai közül! De azt is többször mondták, hogyEurópában nem akarnak dolgozni, elég csak megkapni majd a támogatásokat és segélyeket. Muszlim férfiak elég gyakran beszéltek arról is, hogy minden hitetlen Európait ki kellene irtani. tp://www.magyarorszagom.hu/menekultek-velemenye.html#ixzz4OnmYVfAJ
áfonya
2016. november 02. 00:15
Hihetetlen! Ezt mondják rólunk a menekültek! A migránsoknak meg van a véleményük rólunk, ezután pedig eléggé elgondolkodtató az, hogy valóban be kell-e őket fogadnunk vagy pedig féltenünk kell inkább életünket, történelmünket, kultúránkat tőlük...megdöbbentő, elgondolkodtató sorok következnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!