Titkosszolgálati töredékek a Gyurcsány-korszakból

2016. november 30. 07:09

A Gyurcsány-korszakban több jobboldali újságírót lehallgattak, megfigyeltek. Köztük engem is. Amikor először hallottam furcsa kattogást és zúgást a mobilomban, akkor, amikor nem kellett volna zúgnia és kattognia, találkozót kezdeményeztem egy ilyen emberrel.

2016. november 30. 07:09
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Erről éveken át csak baráti társaságban beszéltem. Most megírtam, ami ebből megírható. 

A Gyurcsány-korszakban több jobboldali újságírót lehallgattak, megfigyeltek. Köztük engem is. Új cikkemben leírom, hogyan fogtam gyanút, és mit tettem, miután megbizonyosodtam arról, hogy - más lapok, kutatóintézetek, politikusok mellett - a Magyar Hírlap is célkeresztben van. 

»Minden magyar újságíró, aki eltöltött néhány évtizedet az országos sajtóban, ismer visszavonult és aktív titkosszolgálati munkatársakat. Amikor először hallottam furcsa kattogást és zúgást a mobilomban, akkor, amikor nem kellett volna zúgnia és kattognia, találkozót kezdeményeztem egy ilyen emberrel.«

Cikkemben leírom, hogyan zsarolták a titkosszolgálat munkatársai a kiszemelt újságírókat, kiderül, mi volt a dolga a Laborcéknak dolgozó Koax fedőnevű »mezítlábas ügynöknek«, elmondom, hogyan figyelmeztetett egy ismeretlen, hogy vigyázzak az egyik kollégámmal, és hogy mi köze mindehhez a kuruc.infónak. Titkosszolgálati töredékek a Gyurcsány-korszakból...

Részletek a friss Magyar Demokratában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2016. november 30. 15:03
Ma már a titkosszolgálat közvetlenül a mobilszolgáltatótól mentik át az adatforgalmat a szerverükre. Ekkor semmilyen zaj nem hallható.A titkosszolgálatnak külön szobái vannak a mobilszolgáltatóknál és a szolgáltatónak fingja sincs az adatforgalomról, még a nagyságáról sem. A törvények csakis a rendőrségi lehallgatásokra vonatkoznak, a titkosszolgálatokra vonatkozólag sehol a világon nincs érdemi törvény. Ők azt tesznek amit jónak látnak, állam az államban.
zolizolizoltan
2016. november 30. 14:53
Lehallgatáskor visszhangot hallunk a telefonunkban, ezt jó, ha tudjuk. Visszhang előfordulhat akkor is, ha partnerünk kihangosít bennünket, de ezt meg lehet kérdezni tőle.
küllő
2016. november 30. 12:25
Ezt a szánalmas szürke senkit megfigyelték ?? Csak szeretted volna pubi !! Kit érdekelt volna egy bértalpnyaló nulla ?? Ugyan már !
Pikkelő
2016. november 30. 12:21
Mindegyik mobilszolgáltatónak törvényben rögzítetten, kötelező volt saját költségére biztosítania a hatóságok hozzáférését. Ne hogy már recsegjen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!