Gyurcsány „fontos” tettei

2016. november 05. 08:32

Egy jól és hosszú ideje épített imázs (brand) milyen erős és így milyen csalóka tud lenni, nem?

2016. november 05. 08:32
Somogyi Zoltán
Somogyi Zoltán
Facebook

„Gyurcsány Ferenc, aki sok választó szemében a jelenlegi rendszer legkérlelhetlenebb ellenfele, az elmúlt hetekben az alábbi két, »fontos« dolgot cselekedte: előre elítélte azokat, akik síppal kifütyülik Orbán Viktort, majd kidobatta a leendő ellenzéki együttműködésből a Liberális Pártot, mert azok, »Magyarország európai uniós tagságának megvédése« érdekében 'Igen' szavazatra buzdítottak az orbáni 'Nem' szavazattal szemben.

Egy jól és hosszú ideje épített imázs (brand) milyen erős és így milyen csalóka tud lenni, nem?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2016. november 06. 22:48
Ezt most elég nehéz megérteni: amikor osztogatott, gavallérosan, akkor remek fickó volt Ferkó!
n0ri68
2016. november 06. 10:18
Ha közös listáról lenne szó, még érteném Gyurcsányt, de ez most az előválasztásról szól, ott meg nem hinném, hogy Fodor sok vizet zavarna. Az egész csak arra jó, hogy azon lehessen rágódni, milyen béna, egymást nem toleráló társaság a baloldali ellenzék.
zolizolizoltan
2016. november 06. 08:08
Fodor nem számít, alig néhány ember bízik benne. Ne tereljük el a figyelmet arról, hogy az MSZP jelenlegi vezetése egyesíteni akarja az MSZP-t és a DK-t Gyurcsány vezetése alá. Nem most, hanem 2018 után. Látok jeleket erre.
pemete jakab
2016. november 06. 00:17
"Gyurcsány „fontos” tettei" Gyurcsánynak nem kell semmit sem tennie. Már a léte is "fontos" a Fidesznek. Mondhatni egyelőre ő a Fidesz nyerőembere. Viktor talán még olykor egy-egy imát is elrebeg érte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!