Szocialista fuszekli

2016. november 21. 07:22

De erre Molnár azzal jön, hogy „talpára fogjuk állítani” Robin Hoodot. Mi van? Szabadsághős, aki elvesz a gazdagtól?

2016. november 21. 07:22
Máté T. Gyula
Magyar Hírlap

A Magyar Szocialista Párt nem baloldali párt. Nem az, amennyiben a baloldali gondolkozást nem a balra néző parlamenti fotelekben, hanem a dolgozó ember képviseletében értjük. Nem az, ha a patriotizmust nem a Fletó-féle számlaváltozatban, hanem hazafiasságban értjük. Nem az, ha az internacionalizmust multi áron értjük.

A Magyar Szocialista Párt vezetői most programalkotás, stratégiaképzés név alatt mindössze a jövendő pozíciók elosztásán alkudoznak. Ezek nem kormányzati pozíciók. A Magyar Szocialista Párt nem kormányképes párt, nem is akar az lenni.

Nincs elképzelése arról, hogy milyen legyen Magyarország jövője. Az MSZP-vezetők csak azon marakodnak, hogy ki mennyit és hogyan kapjon 2018-ban. Szánalommércéjük, hogy ebben Gyurcsány Ferenc lényegesen hatékonyabb náluk.

De természetesen a Magyar Szocialista Párt vezetőinek nincs miért csüggedniük. Amiért a magyar társadalom zöme összerágta körmét az elmúlt hónapokban, nos, az megvalósult. A szocialisták választmányi elnöke kijelentette, megválasztása óta megkezdődött az MSZP értelmiségi holdudvarának újrateremtése. »Rendezni kell a sorokat, újra lerakni a cölöpöket – mondta, hangsúlyozva – a szakmai kabinetekben egyre többen gondolkodnak és vitatkoznak, aminek eredményei­ből megszülethet a baloldal stratégiája, jövőképe.« Ebbe a megfogalmazásba, kérem, most kellő humorral és iróniával gondoljanak bele.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2016. november 21. 16:47
Gyula hűségesen szolgálja a tolvajokat.
digó
2016. november 21. 08:19
Éhség menetet is szerveznek a komcsik
pollip
2016. november 21. 08:07
Ebből is látszik, hogy az mszp áll fejen:-)))))))
*ufó*
2016. november 21. 07:56
Többször leírja a maszop nevét teljesen, egyrészt avval a fél cikk megvan, másrészt mutatja, hogy a gennyes hazaáruló fideszgecik fosnak a tönkrevert maszoptól. Szánalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!