Úgy is győztem volna

2016. november 15. 16:19

Ha a választások az összes, lakossági szavazatra épülnének, akkor még nagyobb győzelmet arattam volna. Az elektori kollégium valójában zseniális.

2016. november 15. 16:19
Donald Trump
Twitter

„Ha a választások az összes, lakossági szavazatra épülnének, akkor kampányoltam volna NY-ban, Floridában és Kaliforniában és még nagyobb győzelmet arattam volna, még könnyebben.”

„Az elektori kollégium valójában zseniális abban, hogy az összes államot behozza, beleértve a kisebbeket is, a játékba. A kampányolás teljesen más!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. november 16. 11:18
epét hánynak a látványlibsik...
zolizolizoltan
2016. november 16. 09:02
Clintonné egy utálatos teremtés, de agresszivitásával kikönyökölte a Demokrata Pártban a jelöltségét. A demokratáknak elsősorban azt kell átgondolniuk, hogy meg kellene akadályozniuk az agresszív, de alkalmatlan emberek legfelső szintre jutását. Azt is át kellene gondolniuk, jó-e a demokratáknak, ha továbbra is Soros György háttér tevékenységével hagyják magukat az orruknál fogva vezetni? Szegény Bill, most értem meg igazán a nőügyeit.
Pinter68
2016. november 15. 21:26
Érdekes! Két napja szemlézték egy 2012-es bejegyzését, amiben momentán szidta az elektori rendszert. Úgy tűnik, Trump úgy van az elveivel is, mint a finggal. Tartja, amíg bírja!
Timur Link
2016. november 15. 19:46
Most már könnyű, de a választás éjszakáján a zabszemet nem lehetett volna fel erőltetni, még egy tíz kilós kalapáccsal sem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!