Mire jó a szív és a száj?

2016. november 20. 17:34

Hány Megasztár- és X-Faktor-döntőst tudunk felsorolni a múltból? Nem sokkal többet, mint MDNP-képviselőt.

2016. november 20. 17:34
Csunderlik Péter
HVG

„Ráadásul mindenki tudja, hogy tízből kilenc fellépő jövő ilyenkor már all you can eat–étteremben énekli a Ha az életben nincs már több mókát, miközben hivatalnokok vágják le a nyakkendőjüket a buli csúcsaként. Ma még egy egész címlapot is megtölthetnek a fiatal tehetségek, még a Barátok közt Rózsa bisztrójában is felbukkanhatnak, de nemsokára már legtöbbjükről csak egy mellműtét és egy négy pisztolylövéssel kivégzett latexruhás polgármester között olvashatunk majd, aztán annyit se.

Hány Megasztár- és X-Faktor-döntőst tudunk felsorolni a múltból? Nem sokkal többet, mint MDNP-képviselőt. Már Anna Kurnyikova neve se mond semmit, pedig a koliban harminc guriga vécépapírt ért a Bravo Sportból kitépett posztere.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petkó Zsigmond
2021. április 19. 18:25
Ne bántsátok már nyomorult Csunder Bubut! Az ő agyhullámainak szintjén ez egy kifejezetten szellemes és üdítő cikk. Gondolom azért, mert arról ír, ami érdekli, meg ért is hozzá: X-f@cktor, Kurnyikova, Rózsi bisztró...
atila68
2016. december 17. 21:54
Az van, hogy megint lövésem nincs miről beszél a szerző.
Lolka-Bolka
2016. december 04. 08:25
miii van te badom buzi?????
Haka Pc
2016. december 04. 08:25
Én szopottgombóc genderre tippeltem volna, de hiszek neked. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!