Nagyon unom a Népszabadság-hisztit

2016. október 13. 10:05

Amikor évekkel ezelőtt befejeztük a Magyar Jelen kiadását, nem siratott minket senki.

2016. október 13. 10:05
Toroczkai László
Facebook

„Nagyon unom már ezt a Népszabadság-hisztit. Amikor évekkel ezelőtt gazdasági okokból befejeztük a Magyar Jelen című lapunk kiadását, nem siratott minket senki. Remélem, hogy végleg megszűnik a Népszabadság, ártott már eleget a magyar népnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2017. február 16. 23:38
Még úgyabb, hogy az ocsmány privatizációtól munkanélkülivé tett százezreket sem siratta senki. Nekik ez lett a rendszerváltoztatás! A "vállalkozó" trógerek által ki nem fizetett munkákért kit sirattak?
kukagyerek
2016. október 27. 19:56
"ti mocskos jobbikkomcsik!" ------ Átálltál a Jobbikba, hogy ilyen bőszen szidod a fideszt? Egyébként, igazad van!
kukagyerek
2016. október 26. 18:01
Szitakötő Tony-val voltál te is celeb-lagziban? Mert még mindig be vagy b@szva. A fideszed azért fog nagyot bukni hamarosan, mert ilyen rosszindulatú, hazug ökrökkel van tele mint amilyen te is vagy. (Sőt, ilyenekből áll!)
kukagyerek
2016. október 26. 18:01
"És ki az a Toroczkay László?" ------------------ Tájékozott muksó lehetsz te is, Zokni-ka! Nem kéne má téged kimosni? Bűzlesz a lábszagtól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!