Az agresszív nyugger söpredék újra akcióban

2016. október 24. 14:09

Ebben az országban nem a futballhuligánoktól, nem a skinheadektől, és nem a motoros bandáktól kell rettegni, hanem a politikai szekták nyuggerhordáitól.

2016. október 24. 14:09
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

Az agresszív nyugger söpredék újra akcióban. Ebben az országban nem a futballhuligánoktól, nem a skinheadektől, és nem a motoros bandáktól kell rettegni, hanem a politikai szekták nyuggerhordáitól. Ütnek, köpnek, mocskolnak, hazaárulóznak és náciznak. Ők a keménymag a tüntetéseken, megszállják a kommentfalakat, s mert ők szavaznak a legfegyelmezettebben, az ő lájkjaikért tiporják egymást a politikusok. Szégyellem magam, amikor idős emberek így viselkednek. Innen üzenem Kovács Béla nyugalmazott postamesternek, hogy elég volt a terrorjából!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 229 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. október 25. 14:28
Elég frusztrált kapcsolata lehetett annak a szüleivel, aki így en-bloc lenyuggerezi az idősebb korosztályt. A hülyeség NEM KOR-FÜGGŐ! Az ilyen általánosítás viszont BUNKÓSÁG.
zőldsas
2016. október 25. 13:51
1956-ban az első fák egyikén lett volna a helyed. Most már elég ha a nagyszüleid kortársai a füledbe fütyülnek. Hazug ember vagy hisz önként vállaltad a nagy zarándok utat és a fene még mindig itt esz Te geci simicska huszár.
kaltran
2016. október 25. 09:39
A "nyuggerek", mindkét oldalon élnek és vannak és élni akarnak pont akkora joggal mint te. Nélkülük te sem lennél. Ugyanolyan hús-vér emberek mint te, nem is beszélve arról, hogy egyszer te is leszel nyugger - jobb esetben. Akkor majd kit fogsz szidni és kinek az irányában leszel elnéző - ha leszel egyáltalán ilyesféle? Mi lesz a következő húzós tételed? A panelproli?
gepida
2016. október 25. 08:03
Van amikor jó az írásod, van amikor nem. Ez rossz. Nem különb Mikola szingli hordázásánál. Kár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!