Az álbaloldal ejtette saját választóit

2016. október 19. 10:33

Kíváncsian várjuk, hová tudják még fokozni a valóságelutasító politikát a Brüsszel, Brüsszel über alles! idegen- és migránsajnározó mentalitás jegyében.

2016. október 19. 10:33
Megyeri Dávid
Magyar Idők

„Mit akarnak csinálni őket követő nép hiányában? Láthatóan az agresszív migránsok terrorisztikus tempóját tartják irányadónak. Pedig intő jel lehetne számukra, hogy a nép nélküli forradalmat még Marx és Lenin sem vélte kivitelezhetőnek. Mint az újdonsült társelnök agresszív coming outja mutatja, az LMP sincs jobb demokratikus állapotban a DK–MSZP sziá­mi duónál. A párt ugyan nem blicceli el a törvényhozási munkát, s Szél Bernadett társelnök beszólogat Gyurcsánynak, demagógiateljesítményben mégis állja a versenyt. Hiába próbál azonban követhetetlenül gyorsan hadarni, észrevehető, hogy összefüggéstelenül hord össze hetet-havat.

Tudjuk persze, hogy a bolsevik típusú baloldali front szerint ők a nép, még ha csupán pár százalékát teszik is ki a társadalomnak. Kíváncsian várjuk emiatt, hová tudják még fokozni a valóságelutasító politikát a Brüsszel, Brüsszel über alles! idegen- és migránsajnározó mentalitás jegyében. Megünneplik az MSZMP megalakulásának és az általuk ellenforradalomnak tartott szabadságharc leverésének 60. évfordulóját? Ha azt vesszük alapul, hogy a Klubrádió hovatovább rendszeressé váló ellenforradalmazásától nem határolódik el senki a pszeudodemokratikus liberóbaloldalon, ezt sem lehetne a lehetetlenségek tartományába utalni. Ám a végén annyira sikerül rábeszélniük az embereket a bojkottra, hogy őket fogják bojkottálni a 2018-as választáson.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2016. október 20. 13:13
Dávid, hogy tudsz a tükörbe nézni, baszod? És újságírónak is nevezed magad, mi? A baloldal az ellenforradalmat ünnepli? és pár % bolsevik csak akik magukat a népnek nevezik? Már rég nem arról van szó, h nem vagy tényszerű hanem, h van úgy , h néha nem mondasz igazat. Máskor viszont tisztán és őszintén hazudsz. Ilyen szintű torzítás és szándékos félrevezetés még az ezektől a kommentelő szobanáciktól is ciki, de egy kvázi újságírótól nettó BŰN.
Mich
2016. október 19. 12:51
"Az álbaloldal ejtette saját választóit"... ...ugyanezt tették az álnácik is... ez az alapmódszere a libsibolsináciknak, ezért nem fognak soha választást nyerni.
marko11
2016. október 19. 12:10
Kíváncsian várjuk, hová tudják még fokozni a valóságelutasító politikát a jobboldalon az idegengyűlölő mentalitás jegyében?
madarasi.abel
2016. október 19. 11:54
"Láthatóan az agresszív migránsok terrorisztikus tempóját tartják irányadónak. " döbbenetes. mi van, ki van adva, hogy minden cikkbe bele kell keverni egy kis migráncsozó fost? minek? anélkül is olvashatatlan ez a szar. (igaz, a kutya sem olvassa :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!