Nahát

2016. október 01. 16:06

Ezek a Habonyék vagy nagyon profik, vagy érzékenyek, mindenesetre ideget találtak, és ez az ideg most benyomódott, és ha majd kipukkad a migránslufi, akkor ez a gyűlölet átrakható bárkire. Interjú.

2016. október 01. 16:06
Grecsó Krisztián
24.hu

Két füvecskés domb között egy hegy, a csúcson forrás. Nem olyan bonyolult.

Igen, ez valószínűleg menne. Az egészben a kormánykommunikáció hatékonysága szomorít el leginkább. Megijeszt. Iszonyú kárt okoz, ami ellen se egy otthon-novellafüzér, se egy összefirkált szavazólap nem tesz semmit. Amit most beláposítottak, nem csupán a könnyen megvezethető, kevéssé tájékozott, így kiszolgáltatott ember agyáig ér.

Sokkal följebb jött a szar. Itt van az orrunknál. Egy liberálisnak tartott ismerősöm jegyezte meg, amikor említettem, hogy a francia határhoz, egy olasz faluba megyünk nyaralni, hogy »te, hülye vagy, a migránsok közé?!« Értelmiségi ember.

Ezek a Habonyék vagy nagyon profik, vagy érzékenyek, mindenesetre ideget találtak, és ez az ideg most benyomódott, és ha majd kipukkad a migránslufi, akkor ez a gyűlölet átrakható bárkire. Csak be kell ülni vidéki kocsmákba. Hogy miket hallott már eddig is az ember!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2016. október 02. 19:35
Krisztiánnak fontos az, hogy a tolerancia szent nevében kriptointoleráns embereket védjen meg. Küzdj, Krisztián, az intoleráns idegenek védelméért és magyarországi meghonosításukért, bravó.
smarton
2016. október 02. 17:43
"ha majd kipukkad a migránslufi, akkor ez a gyűlölet átrakható bárkire" Karácsonyra beléd rakja az eu, majd meglátod, milyen az, amikor olyanok jönnek, akik gyűlölnek. Mondom ezt úgy, hogy látom, Magyarország szavazásra jogosultjainak 30 valahány százaléka élt a jogával. Örülök, hogy túl vagyok életem delén. És valahol várnak az őseim, akiknek a haza volt mindenek előtt.
mustarharmas
2016. október 02. 15:56
Az értelmiségi szó elveszítette jelentését. A mi korunkban annyit tesz: a legkönnyebben manipulálható ember. Grecsó pedig egy tökkelütött értelmiségi a modern értelemben.
Dénia
2016. október 02. 06:44
Fölösleges ilyen koncepciókba ringatnotok magatokat. Saját magatokat csapjátok be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!