Indul a PM önfényező kampánya

2016. október 06. 13:53

A kommunista-idealista zöldségek egy részével eddig is kampányoltak, eddig sem jött be: különben nem állna nulla százalékon a párt, miközben az üdvösségig bezárólag mindent megígértek már az embereknek. Hiába, nem szabad fullba nyomni a kretént.

2016. október 06. 13:53
Első Kézből
Nyugati Fény

Bármilyen blőd is a 11 pont, mégiscsak egy tudatosan időzített, kidolgozott csomagként tették le az asztalra. Tehát az elmúlt hetekben-hónapokban ők bizony ezzel foglalkoztak. Ahogy a plakátok is valahogy rögtön a népszavazás után kikerültek, márpedig az ilyesmi nem lesz csak úgy, egyik napról a másikra.

Meg kell állapodni fotóssal, stúdióval és nyomdával, plakáthelyeket kell lefoglalni, miegymás.

Magyarán: miközben a többi ellenzéki párt vért izzadt a kvótakampányban, hogy 10 év után először vereséget mérjen Orbán Viktorra, addig a PM-esek a saját pecsenyéjük sütögetésével voltak elfoglalva.

És hogy még szebb legyen: Karácsony Gergőék nyilvánvalóan arra hajtanak, hogy 2018-ban közös lista és összefogás legyen, hiszen ez a túlélésük egyetlen esélye, önmagukban sosem kapnak 5 százalékot. Benne akarnak lenni egy összefogásban, de nagy ívben tesznek rá, hogy az összefogás pártjai épp az év legfontosabb politikai eseményén dolgoznak reggeltől estig.

Gergő, Tímea! Hány lakossági fórumot tartottatok a népszavazási kampányban? Hányszor voltatok vidéken, hányszor beszélgettetek a hétköznapi emberekkel?

Gondolhatunk bármit a DK vagy az MSZP esetleges bénázásairól (szoktuk is kritizálni őket, ha jogos), de ez a két párt mégiscsak végignyomta a kampányt, hogy meggyőzze az embereket a bojkottról. Kitelepültek az utcákra, szórólapoztak, beszélgettek, érveltek, bejárták az országot. És a munka végén sikerült megállítani a fideszes gőzhengert: érvénytelenítették a népszavazást.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2016. október 07. 10:14
Na, ezért nem érdemes itt semmilyen baloldal együttműködéssel próbálkozni, amíg Gyurcsány a politikai porondon van. Gyurcsány nem nyugszik addig, amíg a DK nem lesz a baloldal vezető ereje. Egy az egyben Orbán pandantja. Olyanok, mint két rákos daganat Magyarország testében.
balbako_
2016. október 07. 06:15
Nem kávézok, de egy jó zöld teát megihatok erre kényelmesen hátradőlve. Ha a patkányok irtják egymást az hasznos az embereknek.
Korrupt Kornél
2016. október 06. 19:17
Beszarábia! Még mindig nem értik, hogy a nem elmenők nagy többsége semmiféle szavazásra nem megy. Itt meg marad a számháború. Ahelyett, hogy az eddigi szavazások nemelmenők számából átlagot számítanának, és megtudnák a különbségből, az átlaghoz képest mennyien maradtak otthon, vagy mentek el szavazni. Tessék észrevenni már végre, a gyurcsi család jött arra rá, ne az igeneket súlykoljuk, mert szarba maradunk. A nem elmenetelre buzdítsunk és a semmiből máris 50 % körüli "velünklévőket" kapunk. Ezt Orbánék is beszopták!
hátakkor
2016. október 06. 18:53
Van jó habzóbor a hűtőmben. Nyitom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!