Kvótanóta

2016. szeptember 23. 07:25

Tudják, hogy lesz? Először megalakítják a migránspártot, mint Hollandiában. Aztán majd a sok migráns bejuttatja ezt a pártot a parlamentbe. Valamelyik pártnak koalíciót kell vele kötnie, és akkor cserébe kialkuszik bizonyos dolgokat.

2016. szeptember 23. 07:25
Tanács István
Népszabadság

„Annyi kampánygyűlést és kvótaügyi sajtótájékoztatót hallgattam mostanában, hogy én is bármikor meg tudnék tartani egyet. Annál is inkább, mert a helyi és a központi fideszesek együtt vagy külön ugyanazt a nótát fújják, bár olykor kissé eltérően cifrázzák.

(…)

Tudják, hogy lesz? Először megalakítják a migránspártot, mint Hollandiában. Aztán majd a sok migráns bejuttatja ezt a pártot a parlamentbe. Mondjuk, az lesz a mérleg nyelve. Valamelyik pártnak koalíciót kell vele kötnie, és akkor cserébe kialkuszik bizonyos dolgokat. Ha például azt kéri, hogy tiltsák be a kereszténységet, akkor sajnos be kell tiltani a kereszténységet, mert a muzulmánok szavazata nélkül a kormányprogramot sem lehet elfogadni.

Orbán Viktor meg fogja ezt akadályozni, csak a magyar népnek kérnie kell tőle – azzal, hogy eredményes lesz a népszavazás. Ha így lesz, követni fognak bennünket először a ­V4-ek, utána mind a többi nép. És nem fenyegeti többé veszély a lányainkat, a fröccsöt és a szabad gondolkodást.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. szeptember 23. 17:12
Humorosra akarta venni a figurát? Mert akkor nem sikerült.
Peter8811
2016. szeptember 23. 14:09
Kvótanóta meg Tanács köztársaság
pollip
2016. szeptember 23. 13:53
Ezzel foglalkozzon a cikkíró: Ott ütik az MSZP-t, ahol a legjobban fáj: „A magyar ellenzék feladta küldetését” Borbás Barna / 2016.09.23., péntek 10:14 / Azt a hitlerbajszos Orbánját neki, mik történnek itt! Kivételes és furcsa érzés: egyet kell értenem a Magyar Naranccsal. A kvótaügy varázslatos hatása ez. Az eheti, tegnap megjelent Magyar Narancs vezércikke rátalált a lényegre. Az Ők biztosan távol maradnak című publicisztikában a következőket olvashatjuk: „Erre a népszavazásra a magyar parlament magukat ellenzékinek mondó pártjai nem küldenek megbízottakat – ilyen a világon nincs. S eddig nem volt itt sem. […] A helyzet mindennek fényében az, hogy a magyar ellenzék feladta küldetését. Feladta a nép képviseletét.” A kemény szóhasználat indoka a legfontosabb hír, ami az utóbbi időben napvilágot látott az október másodikai népszavazás körülményeivel kapcsolatban: A szavazókörök bő kétharmadában nem lesz baloldali delegált a kvótanépszavazáson. Az MSZP Győr-Moson-Sopron megye szavazóköreibe egyetlen szavazatszámlálót sem küld. Az Index összefoglalója szerint 10 331 szavazókört alakítanak ki október 2-án az országban, a törvény szerint mindenhová két delegáltat küldhet egy párt. A határidő lejárt, a delegáltak száma a következőképp alakult országosan. Fidesz-Magyar Polgári Szövetség: 13 122; Magyar Szocialista Párt: 3 811; Kereszténydemokrata Néppárt: 239; Jobbik Magyarországért Mozgalom: 170; Lehet Más a Politika: 41 delegált. Más szavakkal: a Fidesz kormánybuktatásban – elvileg – érdekelt ellenzéke, benne a legnagyobb frakcióval, legkiterjedtebb hálózattal rendelkező MSZP úgy viselkedik ellenzékként, hogy lényegében mindenestül átengedte egy országos népszavazás ellenőrzését a Fidesznek. A Magyar Narancsnak pedig volt orra hozzá, hogy megjegyezze: ezzel az ellenzék feladta. Magát is, meg úgy mindent. Bedobták a gyeplőt. Satöbbi. Ha én most Alföldi Róbert és egyéb baloldali ellenzéki lennék, akkor nem a kormány bevándorláspolitikája ellen mennék utcára. Hanem az ellenzék ellen, akik nyilvánosan benyújtották a lemondásukat – nagyjából 2018-ról is.
krakken96
2016. szeptember 23. 11:44
ezek csak bagatelizálnak,úgy tesznek mintha a bevándorlók mind tisztességes,munkás emberek lennénnek pedig ez csak elenyésző kissebségük de a keresztény dolgot én sem szeretem , nem érdekel,hogy muszlimok és akarják-e a sharijat, férfi vagyok engem annyira úgysem érintene,alkohol pedig mindig volt.Engem az érdekel,hogy tudjanak dolgozni és az európaiak hasznot húzzanak belőlük bár úgy tűnik hogy inkább ők húznak hasznot Európából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!