Elkezdődött?

2016. szeptember 26. 13:49

Képesek azt gondolni, hogy két rendőr életének veszélyeztetésével nagyobb nyomatékot adjanak a NEM szavazatnak. Ezt sugallják most a balliberális újságírók, megmondó embereik.

2016. szeptember 26. 13:49
Stefka István
Stefka István
Az Öreg

„Kétkednek, bizonytalanságot keltenek a Teréz körút és Király utca sarkán történt robbantással kapcsolatban. Elvetik a spekuláció magjait, mondván, akár a kormány is robbanthatott, hiszen érdekében áll éppen a népszavazás előtt a mozgósítás, hogy menjenek minél többen a szavazó fülkékbe. Milyen aljas gondolat ez. Képesek azt gondolni, hogy két rendőr életének veszélyeztetésével nagyobb nyomatékot adjanak a NEM szavazatnak. Ezt sugallják most a balliberális újságírók, megmondó embereik.

De hát tudjuk, ez az ő stílusuk. A félelemkeltés, a zavarkeltés. A komcsik, a bolsevisták mindig is a hamis híresztelések, a dezinformációk nagymesterei voltak. Ezt tették a Taxisblokád idején, amikor meg akarták buktatni az Antall-kormányt. Diktatúráról, a Horthy-rendszer visszajöveteléről, antiszemitizmusról, fasizmusról, zsidóüldözésről papoltak, amikor megszervezték a Demokratikus Chartát. Mind-mind a hazugságról szólt és persze kormánydöntésről.

(…)

Most e tragikus eset után a balliberálisok a szocialistákkal és a Demokratikus Koalícióval az élen ismételten a saját javukra akarják fordítani az ügyet. Még a rendőrség, a nyomozó főügyészség nem tud bizonyosat a tettes kilétéről, de ők az MSZP-sek már következtetnek, minősítenek. S ezt teszik a kvótaellenes népszavazás előtt egy héttel. De csodálkozunk? El kell olvasnunk plakátjaik ellenséges, cinikus, félrevezető, a magyarságot lenéző üzeneteit. Ettől a felhívástól kiborulok: Maradj otthon, maradj Európában!

Miért gyerekek?Ti hol vagytok?

Valami elkezdődött. Remélem itt véget ért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipitér55
2016. szeptember 27. 10:52
Ezek...? - képesek! Sőt nem csak gondolni képesek.., minden aljas, gyáva és sunyi, gyalázatos cselekedetre is képesek, hogy ártsanak a magyar hazának, a magyar embereknek.
Morgen
2016. szeptember 27. 10:24
Minden ország elveszejtéséhez kellettek az árulók. Most a ballib köntösbe bújtak.
trendo
2016. szeptember 27. 08:38
Fáradtan forog már a nyelved, Öreg!
VakzKommondor
2016. szeptember 26. 20:08
idefigyelj te kommunista geci!! Aki több 100 milliárdot költ ennek az eszetlen értelmetlen választásnak a kampányára, ami nem választás, mivel nem döntünk semmiről, az nem két ember életével játszik hanem sokkal több ember életéről. nem figyeltél anno, te kommunista geci, amikor még mszmp-s voltál, biztos azért vagy ilyen hülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!