Beintések!

2016. szeptember 21. 10:07

Miről beszél tehát e szerencsétlen ember, a volt miniszterelnök? Ki akar Európából, az európaiságból kivonulni? Pontosan az európai létünket kell megvédenünk a NEM-ekkel a népszavazáson

2016. szeptember 21. 10:07
Stefka István
Stefka István
Az Öreg

„Most, az október 2-ai bevándorlásellenes népszavazásra utalva erre buzdítja Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke híveit: »Maradj otthon, Maradj Európában!«. Micsoda hazug és aljas megfogalmazás. Mintha mi nem lennénk otthon Európában több mint ezer éve és egy kormányzati döntésen vagy egy népszavazáson múlna a helyünk. Ráadásul Európáról se igen beszélhetnénk, ha mi nem vagyunk ezer évig a Nyugat védőbástyája, de legalábbis ütközőzónája a keletről támadó mongol, török, tatár és orosz erők ellenében. Ezer éven át mi szenvedtünk el mindent, ami Nyugat felé irányult Keletről, hogy ők közben (viszonylag) békésen gazdagodhassanak, fejlődhessenek, más népeket kirabolhassanak, rabszolgasorba vethessenek, mert tudták, hogy mi tartjuk a hátukat, nem kell két fronton és az életükért harcolni. Ez a sors nekünk jutott. Hálát nem várunk, de tiszteletet igen.

Miről beszél tehát e szerencsétlen ember, a volt miniszterelnök? Ki akar Európából, az európaiságból kivonulni? Pontosan az európai létünket kell megvédenünk a NEM-ekkel a népszavazáson. Amelynek végeredménye nemcsak nekünk lesz fontos, hanem az európaiaknak is. Példát kell mutatnunk arról, miként védhetjük meg Európát, Magyarországot a népvándorlás millióitól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abraka
2016. szeptember 21. 22:23
Vicsorog a patkány.
BőröndÖdön
2016. szeptember 21. 19:35
Pista,borzalom,amennyire csaholsz a gazdáidnak...
writeonly
2016. szeptember 21. 12:25
kar erted ven komcsi stefka, kivalo ugynok voltal!
Magyarvagyok?
2016. szeptember 21. 12:24
"Ki akar Európából, az európaiságból kivonulni? Pontosan az európai létünket kell megvédenünk a NEM-ekkel a népszavazáson." Tudod! Mért ne tudnád. Az európai kultúra nem az amit Te képviselsz. Te csak azt tartod szemelőt, hogy a kenyéradó gazdád minél tovább hatalmon maradjon, mert szereted a jólétet, a seggnyalást, enélkül ki lennél? A gyűlölet beszédek amellyel elárasztottátok az országot megmutatják a TI "értékeiteket", az igazi arcotokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!