A mi terroristánk

2016. szeptember 01. 19:41

Morvai és eszmetársai, meg a hozzájuk csapódott egykori LMP-vezér, 26 év legnagyobb szégyenének nevezték, hogy a bíróság ilyen kemény büntetést szabott ki a vádlottakra.

2016. szeptember 01. 19:41
Somfai Péter
Népszava

„Ha hinni lehet Morvai Krisztinának, akkor a bíróságnak magáévá kellett volna tennie a Jobbik álláspontját, miszerint a mi terroristáink nem terroristák, az ő terroristáik (lásd: menekültek) az igazi terroristák. Börtönbe, fegyházba küldeni B. Gy. robbantgatót és társait »egekbe kiáltó igazságtalanság« az EP-képviselő szerint. Ő maga is jogász, pontosan illene tudnia, hogy a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadítási Hadsereg néven szervezett bandát létrehozni, Molotov-koktélt dobni politikusok házaira, labdabombákat gyártani, agyba-főbe veretni újságírót, arról szónokolni, hogyan lehet a nekik nem tetsző, törvényesen megválasztott kormányt elsöpörni - minősített államellenes cselekedet.

Morvai és eszmetársai, meg a hozzájuk csapódott egykori LMP-vezér, 26 év legnagyobb szégyenének nevezték, hogy a bíróság ilyen kemény büntetést szabott ki a vádlottakra. A képviselőnő kifejezetten azon háborodott fel, hogy egyenesen justizmord egy ártatlan embert ilyen hosszú börtönbüntetésre ítélni. Lehet nem egyetérteni a bírói ítélettel, de ártatlannak nevezni B. Gy-t és társait, különös megközelítése annak, amit elkövettek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Átok
2016. szeptember 06. 16:36
Budaházy tényleg nem érdemelte meg ezt a 13 évet. Egyszerűen meg kell kenni néhány molotov-koktéllal, aztán összeverni kicsit. Nem kell az adófizetők pénzét rabolni ilyenek fogva tartásával. 10 perc az egész, és nem kell rajta vitatkozni, meg a bíróságoknak éveken át foglalkozni vele.
Mindjárt
2016. szeptember 03. 07:00
Te somfai patkány! Tőled elvárom az ilyen mocskot mert te nem vagy magyar hanem a magyarokon élősködő patkány DE amikor maguknak magyarnak tartó véglények is úgy ugatnak mint te akkor az már taragáédia.
Nemoda Buda
2016. szeptember 02. 18:58
Schiffer jogászhoz méltóan aljas és ravasz ! Nem, ő nem azért nem tartja rossznak az ítéletet, amiért Morvai annak tartja. Ő másért nem tartja jónak. Nem mindegy ? Tűnjön már el ez a képviselő, vagy vonuljon félre legalább - bosszantó egy parazita !
mustarharmas
2016. szeptember 02. 11:42
Hazug!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!