Miért hagytuk ki idén a Pozsonyi Pikniket?

2016. szeptember 05. 08:37

Nem hivatalosan, de úgy tudjuk, egyszerűen megijedtek a programszervező cégnél, hogy a rendezvény gazdája, a Pozsonyi Piknik Egyesület elveszítheti közhasznúsági besorolását, ha a Klubrádió sátrában árvereznék el a visszaküldött állami kitüntetéseket.

2016. szeptember 05. 08:37
Rózsa Péter
Népszava

Nem hivatalosan, de úgy tudjuk, egyszerűen megijedtek a programszervező cégnél, hogy a rendezvény gazdája, a Pozsonyi Piknik Egyesület elveszítheti közhasznúsági besorolását - ami pályázati pénzektől fosztaná meg a szervezőket -, ha a Klubrádió sátrában árvereznék el a visszaküldött állami kitüntetéseket. Korábban soha nem fordult elő, hogy bárki megmondta volna, mit tehetünk a Pikniken vagy mit nem. Gyávaságnak tartjuk, hogy a rászoruló gyerekek javára tervezett árverést lemondták. Ez a lépés is azt mutatja, hogy az értelmiségünk egy részét bedarálja a rendszer. Mi a szólás szabadságáért küzdünk műsorainkkal, ilyen feltételek mellett nem vehettünk részt a rendezvényen.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunyadi Mátyás
2016. szeptember 06. 13:55
Hogyan lehet elárverezni a visszaküldött kitüntetéseket? Most visszaküldték azokat vagy nem küldték vissza? Érti ezt valaki?
yes_we_can
2016. szeptember 05. 19:37
Zsidó fesztivál.
Lotti
2016. szeptember 05. 19:37
A rózsáról az illat jut az ember eszébe, de itt bűz terjeng.
zenebono
2016. szeptember 05. 15:32
Hogy én ezt a pasast mennyire bírtam a 90-es években! Mióta beszippantotta a Klubrádió teljesen megőrült. Szelesteyvel együtt ők a KR legvállalhatatlanabb arcai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!