Szemkilövés-tagadók

2016. szeptember 08. 12:54

Nyakunkon 2006 őszének az azt előidéző beszéd kiszivárgásának tizedik évfordulója. Jó alkalom lenne ez arra, hogy minden érintett magába szálljon, számvetést készítsen. Az őszödi szónok meghányja-vesse, megérte-e szétveretni a népét a hatalomért, szégyelli-e magát néhanapján.

2016. szeptember 08. 12:54
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Nyakunkon 2006 őszének és az azt előidéző beszéd kiszivárgásának tizedik évfordulója. Jó alkalom lenne ez arra, hogy minden érintett magába szálljon, számvetést készítsen. Az őszödi szónok meghányja-vesse, megérte-e szétveretni a népét a hatalomért, szégyelli-e magát néhanapján. Az általa kézivezérelt rendőrvezetők elgondolkodjanak azon, miért nem tagadták meg a törvénysértő, embertelen parancsokat, miért kínoztattak találomra levadászott fiatalokat a Magyar Rádió udvarán, miért lövették fejmagasságban a szabadságharc ötvenedik évfordulóját ünneplőket, miért küldtek rájuk lovasrohamot, vízágyút, könnygázfelhőt. A felelősök elszámoltatását ígérők pedig azon, megnyugodtak-e. (»Mi nem nyugszunk addig, amíg minden egyes elkövetőt, felbujtóikat és az értelmi szerzőket fel nem derítettük és felelősségre nem vontuk« – mondta az akkori ellenzék vezetője.)

Persze, a számvetést leginkább az akkori MSZP-ből, SZDSZ-ből sarjadt utódpártoknak, holdudvaruknak és támogatóiknak kellene elvégezniük. Nem miattunk – saját maguk miatt. Úgy tűnik, nem fogják fel, nem bírják felfogni: tíz éve egyetlen országos választást sem nyertek, sőt folyamatos töpörödésben vannak. És a két dolog – 2006 ősze és az ő halódásuk – ok-okozatilag összefügg. Nem kicsit. Valószínűleg én leszek az utolsó, aki megsiratom őket, de az azért nem ártana, hogy amíg ezek a ballib mozgalmak az ország területén működgetnek, amíg még van pár tagjuk és médiájuk, tehát hatással vannak az életünkre, addig csöppnyi belátóképesség is motoszkálna bennük. Mondom, nem miattunk, hanem önmagukért. Netán: »Magyarországért, a köztársaságért«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. szeptember 09. 07:54
mszp dk jobbik ballibsik hazugsággyár cikkeit a Madíner lapjára felgyűjti..
Szarföldi
2016. szeptember 09. 01:50
Tehetetlen Dodó tetszik az anyázásod, főleg hogy utalsz a lopott sidó villára, amiből El Qró nácizza a magyarokat!
Szarföldi
2016. szeptember 09. 01:46
Az őszödi szónok meghányja-vesse, megérte-e szétveretni a népét a hatalomért, a felcsúti cigány meghányja-vesse, megérte-e börtönbe küldetni Budaházyt, akinek a 2010-es 2/3-ot köszönheti! orbán szégyelli-e magát néhanapján?
áfonya
2016. szeptember 08. 21:29
Azt se felejtsük el gyurcsány irányította az egészet.Közeli útcában furgon gépkocsi megrakott fegyverrel nyitott ajtóvak kiállították hátha ismét 1956-t kirobbantanak ,nagyon is kommunista elgondolás alapján rendezték meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!