Magukat ássák mélyebbre

2016. szeptember 01. 12:50

Most aztán jó kis pogromot szerveztetek Bayer Zsoltnak, pupákok! Innen is gratulálok hozzá! Most neveitek ott figyelnek szépen sorban egymás alatt, mint legyek a légypapíron. Egy torz kor, egy torz eszme mementóiként.

2016. szeptember 01. 12:50
Pilhál Tamás
Pilhál Té

„Most aztán jó kis pogromot szerveztetek Bayer Zsoltnak, pupákok! Innen is gratulálok hozzá! 

Olyan jól sikerült, hogy most neveitek ott figyelnek szépen sorban egymás alatt, mint legyek a légypapíron. Egy torz kor, egy torz eszme mementóiként. Emberek, akik azt szajkózzák, hogy nem szeretik a gyűlöletkeltést, az intoleranciát, de közben oly embertelenül képesek gyűlölni, kirekeszteni a nekik nem kedveset, mint senki emberfia. Mikor már azt hinnénk, ez képtelenség, ők fokozzák fokozhatatlan gyűlöletüket, s társaikkal össze is hangolják azt, hogy minden napra jusson egy-egy szívszaggató lovagkereszt-visszaadás.

Azért az már szó szerint nagyon mélyről jövő, amikor valaki halott, elföldelt családtagja kitüntetését postázza vissza az államfőnek. Így járt Ranschburg Jenő és Koltai Tamás. Családjaik eldöntötték, hogy ők is biztosan visszaadnák, ha még itt lennének köztünk. Slussz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!