A szeretet harcosait nem lehet megállítani

2016. szeptember 03. 14:53

Bob Marley fia, Damien Marley is a Ligetvédők mellé állt koncertje után, ahol előzenekarkodhattunk. Raspect in every aspect!

2016. szeptember 03. 14:53
Komáromy G Ras Gergely
Facebook

Újabb óriási támogatás a jó ügynek! Bob Marley talán legnevesebb fia Damian Marley kiváló Parkos koncertje után (ahol óriási megtiszteltetés, hogy előzenekarkodhattunk) mutatta meg, hogy természesen maximálisan mellettünk áll. A szeretet harcosait nem lehet megállítani...

BIGUP Damian Marley JR. GONG! Real Rebel, Real Inspiration!

GIVE THX FI DI SUPPORT for our environmentalist-human rights movement AND THE GREAT BUDAPEST SHOW SAME WAY (and for the chance to play as warm-up)! RASPECT IN EVERY ASPECT!!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2016. szeptember 04. 11:32
Damien Marleynek természetesen halvány fogalma sem volt arról, hogy miről van szó.
kispufi
2016. szeptember 04. 10:52
ilyen nem volt már egyszer, csak akkor még békeharc néven? töriből volt buta, vagy rossz családban nőtt fel szegény hülyegyerek, hogy ezt valami egységbe tömörítő dolognak vél? idióta.
Anonymtalan
2016. szeptember 04. 10:22
A képen látható fejek alapján: 5 év szigorított drog elvonó kúra szegedi csillagban magán zárka segédletével, kényszer munkával karöltve.
formaegy
2016. szeptember 04. 09:43
Damian Marley))) Annyiban ismerik, hogy szégyent hoz a Marley névre. Az apja legnagyobb botlása. ))) No, de ha az apja megtudja, hogy magyarországi ligetkutató lett, és olyan szinten érti a magyarországi liget helyzetet, hogy csak az ő véleménye meghatározó, keblére öleli)))))))))))) Szerencsétlen vergődő kutyák! Nevetséges és szánalmas csőcselék vagytok! Még mindig van lejjebb?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!