Vona, az ATV új hőse

2016. szeptember 22. 16:27

Vona Gáborról megtudhattuk, hogy szeretne teremteni. Az ATV is. Teremtett egy 80 fekvőtámaszt is megcsináló, Orbán Viktort keményen kérdező, beszédíró közreműködése nélkül szónokló hőst a Jobbik elnöke, Vona Gábor személyében.

2016. szeptember 22. 16:27
Hompola Krisztina
Népszabadság

„Tabu: tárgy, élőlény vagy fogalom megemlítésére vagy érintésére vonatkozó tilalom. Ilyen volt tizenegy éven át az ATV számára a Vona Gábor vezette, önmagát radikálisan jobboldaliként meghatározó párt, a Jobbik. Műsoraikban nem szerepeltek a párt képviselői, 2010-es parlamenti bejutástól kezdve is csak a hírekben jelentették meg velük kapcsolatos legfontosabb információkat.

A 2014-es választások után a televízió vezetése megváltoztatta addigi elhatározását, a párt kikerült a tabu kategóriából, azóta a Jobbik képviselői kifejthetik véleményüket az ATV-n. Amely tegnap este a tiltott és a támogatott között megtett út végén megtartotta ígéretét és kart karba öltve Vona Gáborral – összenő, ami összetartozik? - tabut döntött. (...)

A csaknem egy óra alatt egyetlen szó sem hangzott el a tizenegy évig tartó tiltás okáról, az ATV és a Jobbik konfliktusmentesnek nem mondható kapcsolatáról, ahogy azt sem tisztázták, hogy miért Vona Gábor az első kiválaszott. De legalább volt néhány másodperc, amelyben ha ironikus hangsúllyal is, de kimondatott az igazság:

- Mivel fog előrukkolni, hogy jobb legyen az PR-ja?

- Elvállalok például az ATV-ben műsorokat.

Vona Gáborról megtudhattuk, hogy szeretne teremteni. Az ATV is. Teremtett egy 80 fekvőtámaszt  is megcsináló, Orbán Viktort keményen kérdező, beszédíró közreműködése nélkül szónokló hőst a Jobbik elnöke, Vona Gábor személyében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolond Istók
2016. szeptember 25. 01:18
"Vona Gáborról megtudhattuk, hogy szeretne teremteni. Az ATV is. Teremtett egy 80 fekvőtámaszt is megcsináló, Orbán Viktort keményen kérdező, beszédíró közreműködése nélkül szónokló hőst a Jobbik elnöke, Vona Gábor személyében." --- "Nem epikus, hanem pszichológiai hősökkel állunk szemben, akik az introvertáltsággal és az analizáltsággal és magasrendűségekkel önmagukat keresztül-kasul hazudozták. Az ilyen emberről persze, mint Nietzsche mondja, csak orr-befogva ajánlatos beszélni, mert nemcsak támadhatatlan önelégültséggel játssza a tökéletesség szerepét önmagának, és ugyanilyen megalapozott szánalommal néz le mindenkit, akire szerepének negatívumait vetíti, hanem ez az ember nem is tévedhet többé, mert amit csinál, az tudomány. Ez az ember gyógyíthatatlan. Nem idióta. Pszeudoegzisztens. Nem az a veszélyes, aki kottából hazudik, hanem aki már könyv nélkül tudja, és rögtönöz."
Leszart Rittberger
2016. szeptember 24. 07:08
Na Gusztáv, Hawken, Katus, Q.Q., "Rebel Son -ez olyan szar, biztos google-val fordíttatta ! Szombat van mocskok ! Fogtok ma szarba bújva megmenekülni, vagy nyugis napotok lesz, ha értitek mire gondolok ?
hajjaj
2016. szeptember 23. 21:38
Te is ismered ezt a szarházit? Meaghan mifajta név? Ez magyarkodik itt?
Leszart Rittberger
2016. szeptember 23. 21:19
Mocskos szarházi a ZÁTÉVÉ, mert ha csontig akarnak nyalni, akkor aug. 20-án adják a műsort, Zázri szülinapján ! egy kis torta, egy kis Fásy Mulató, Mesterhármassal, na az már valami lett volna ! Fásy Ádám azt énekelhette volna, hogy " és Vona Gáborral, kedves vendégeink... Gyurcsánynak most még nem szabad direkt szerepelnie, csak a kamera mint1 véletlenül rásvenkel, ahogy az első sorban ül Klárikával, átfogva a vállát, meghitten beszélgetve, énekelve, mosolyogva. Műsor után a kamera megtalálja a forgatagban Tiferiteket, aki elmondja, hogy őróla mindenki tudja, hogy szereti a jó zenét, a kedves embereket és Gabi szülinapján ő is ünnepel. Az ünnepi köszöntőt Kálmán Olgika olvassa fel. Na, ha így lett volna, akkor lenne miről beszélni.DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!