Örülnie kéne az EU-nak, hogy Orbán létezik!

2016. szeptember 13. 13:12

Asselborn egy teljesen valóság- és állampolgáridegen EU-s nómenklatúra sírásója. Senki nem szokott annyira berúgni, hogy Spanyolországot ki akarja dobni az unióból határai védelme miatt.

2016. szeptember 13. 13:12
Heinz-Christian Strache
Facebook

„Jean Asselborn javaslata Magyarország EU-ból való kidobásáról teljesen abszurd és őrült. Magyarország a határkerítéssel példaértékűen védte meg az EU külső határait, ahogyan azt mindenki követelte, és a schengeni szerződés elő is írja.

Senki nem szokott annyira berúgni, hogy Spanyolországot ki akarja dobni az unióból, csak mert méteres kerítéseket épített fel, hogy védje magát az Afrikából jövő illegális bevándorlás ellen. Hogy Magyarországnak az állítólagos sajtószabadságbeli és bírói függetlenség miatti hiányosságok miatt el kéne hagynia az uniót, ám meghívnák oda (az EU újabb fejezeteket nyitna a csatlakozási tárgyalások során) azt az iszlamista elnöki diktatúraként működő Törökországot, amelyekben az alapjogok figyelembe nem vétele a mindennapok része, nem értem.

Csak olyasvalaki démonizálja Orbánt és Magyarországot, miközben Erdogannak és Törökországnak hízeleg, aki semmit nem ért, és nem vesz tudomást a valóságról. Asselborn egy teljesen valóság- és állampolgáridegen EU-s nómenklatúra sírásója.”

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik