A polip karjai

2016. szeptember 30. 08:54

Ez egy olyan polip, amelynek nemcsak karjai, de a balliberális ellenzéknek köszönhetően lábai is vannak. Csakhogy ezek a lábak sem a földön járnak, hanem valami rózsaszín ködben lebegnek.

2016. szeptember 30. 08:54
Farkas Zsuzsa
Magyar Idők

Magyarországon nincs olyan szerencsénk, hogy a társadalmi támogatottságot szinte teljes egészében nélkülöző, ám annál hangosabb civil szervezetek lehúzzák a rolót, esetleg átadják a helyüket olyan szervezeteknek, amelyek mögött valódi tömegek állnak. Butaság is lenne részükről venni a kalapjukat addig, ameddig csak egy asztalt kell kipakolniuk az Országház elé, rajta egy papírdobozzal, és már dől is a pénz hozzájuk külföldről. Legfőképpen Soros György hálózatának bázisszervezetétől, a Nyílt Társadalom Alapítványtól.

Miután hatalmas mennyiségben szivárogtak ki dokumentumok az interneten a spekuláns alapítványáról, mára már nem titok, hogy a magyar származású üzletembernek komoly szándékai vannak Európában. Azon kívül, hogy nagy pénzeket fordított a választások befolyásolására 2014-ben a kontinensen, a migrációs krízis kimenetelére is hatást kíván gyakorolni. Nem kevesebbet tűzött ki célul, mint az európai emberek szemléletének átformálását, vagyis az agymosást; a menekültválságot új normaként kívánja elterjeszteni az unióban. Ebben segédkeznek neki a már említett civil szervezetek mellett azok is, akik részt vesznek a mai demonstráción »a háborúk és diktatúrák elől menekülők« iránti szolidaritás kifejezéséül. A két rendezvény szervezői egy tőről fakadnak, akárcsak a polip karjai. De ezen már talán senki sem lepődik meg.

Ez egy olyan polip, amelynek nemcsak karjai, de a balliberális ellenzéknek köszönhetően lábai is vannak. Csakhogy ezek a lábak sem a földön járnak, hanem valami rózsaszín ködben lebegnek, ahol szó sincs integrációra képtelen emberekről és terrorfenyegetettségről. Mi más magyarázata lehetne a Párbeszéd Magyarországért felhívásának arra, hogy vasárnap a Kossuth téren az emberek álljanak ki az erőszakmentes Magyarországért?

Természetesen nem az illegális bevándorlók által elkövetett brutális cselekedetekre vonatkozik a buzdítás, hanem a magyar kormányzati politikára. Ezek után az már csak hab a tortán, hogy Szabó Tímeáék annak ellenére meg kívánják tartani a rendezvényüket, hogy a választás napján ez törvénysértő lenne.

Az előbbiek jól illusztrálják, hogy hol tart ma az ellenzék. Magukat igazi demokratáknak, az ország megmentőiknek vélik, közben pedig a törvényeket nem tartják be, a demokrácia egyik legfontosabb eszközét, a referendumot szabotálják, a tényeket pedig egyszerűen figyelmen kívül hagyják. Nincs is ebben semmi ellentmondás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2016. szeptember 30. 17:48
Csupa fiatal seggnyaló ennél a pártlapnál is. Hihetetlen, hogy a fiatalok ennyire gyökér, gerinctelen senkiháziak bírnak lenni:(
Antigoné
2016. szeptember 30. 10:28
Vasárnap nem választás, hanem népszavazás lesz. Bárki tüntikézhet kedvére.
Revenant
2016. szeptember 30. 09:41
Ezt a színvonaltalan csasztuskázást!
koronaszepe
2016. szeptember 30. 09:35
A polip karja betette a làbàt! Jönnek a pomogàcsok! Dömdödöm...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!