Figyelem, nem elég az 50%-os részvétel a népszavazás érvényességéhez!

2016. szeptember 21. 16:16

A referendum csak akkor érvényes, ha az összes választópolgár, azaz a magyarországi lakcímmel rendelkezők és a külhonban regisztráltak több mint fele érvényesen szavazott.

2016. szeptember 21. 16:16
Bódis András
Válasz.hu

„Javaslatunk: óvatosan a pezsgőbontással vagy a szomorkodással! Hiába jelennek meg ugyanis 19 óráig 50 százaléknyian, ha a szavazók közül sokan érvénytelen voksot adnak le. A referendum csak akkor érvényes, ha az összes választópolgár, azaz a magyarországi lakcímmel rendelkezők és a külhonban regisztráltak több mint fele érvényesen szavazott.

Mivel jelen pillanatban a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a legpotensebb ellenzéki erő, ők pedig kifejezetten azért kampányolnak, hogy rengeteg érvénytelen szavazat legyen, előfordulhat, hogy akár 55 százalékos részvétel mellett is érvénytelen lesz a kvótareferendum.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hora
2016. szeptember 22. 07:55
Jó, ne legyen érvényes. Viszont legyetek következetesek. Így, ha azokba a körzetekbe lesznek telepítve ahol kellő számú volt az érvénytelen szavaztok száma- NE sivalkodj!
Szergej Csagajev
2016. szeptember 22. 00:36
Akkor bzdmeg elmegyünk annyian és szavazunk nemmel.
Valodi
2016. szeptember 22. 00:21
"1. Érvényes, és győznek a kormány által ajánlott nemek.A migránsok kívül maradnak" - miért is? Mert nem Brüsszel, hanem Orbán dönt a bevándorlásról? Róla már tudjuk, hogy hazudik. Ez ügyben miért ne tenné? Jó pénzért bármit...
madarasi.abel
2016. szeptember 21. 21:29
te most szájba inkább, mint a hátsódba? Igen, vagy nem? Remélem adsz érvénytelen választ erre a láthatóan rossz kérdésre... LOL
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!