8+1 dolog, amit csak egy édesanya tud a világ egyik legjobb úszónőjéről

2016. szeptember 26. 12:50

Hosszú Katinka az egyik legsikeresebb magyar élsportoló. Élete negyedik olimpiáján családja is utána utazott, hogy jelenlétükkel támogassák. Interjú az úszónő édesanyjával.

2016. szeptember 26. 12:50
Bakos Barbara
Képmás

„Katinkát és édesanyját, Bakos Barbarát még áprilisban választotta nagykövetének a P&G „Köszi, Anyu!” kampányához, amelynek köszönhetően az úszónő és édesanyja a szokottnál egy picivel több időt tudtak eltölteni együtt: interjúkat adtak és rendezvényeken vettek részt közösen. A család kiutazása kapcsán beszélgettünk Barbarával, és megtudtunk olyan érdekes, magánéleti dolgokat az Iron Lady-ről és az ő anya-lánya kapcsolatukról, amelyek eddig nem kaptak figyelmet: 

»Közös hobbink az olvasás«

Szeretik az életrajzi könyveket, amelyek inspiráló, elgondolkodtató életigazságokat mutatnak be, amelyekből ők maguk is építkezni tudnak. Sokszor egymásnak ajánlják a jobbnál-jobb könyveket. 

Egy báránnyal járja a világot

»Bizony, 27 éves, és van egy kabala báránya. Ezt egy kispárnájával együtt mindenhová magával viszi, bármerre is utazik a világban.« Természetesen a bárány is utazott Rióba. 

Kamaszkori kedvence egy Puma cipő volt

»Úgy 16 éves koráig egy igazi farmernadrágos, tornacipős lány volt. Volt egy kedvenc Puma cipője, télen-nyáron abban járt, amíg ki nem lyukadt az elején.«

(...)

8+1  Kemény rap zenét hallgat

Egy jól megválasztott zene csodákra képes, főleg az igazán nagy megpróbáltatások előtt. Nem ok nélkül választanak a bokszolók is ütős bevonuló zenét. Hosszú Katinkának nagyon fontos, hogy a versenyek előtt olyan zenét hallgasson, amitől megállíthatatlannak érzi magát, éppen ezért kedveli az olyan »nagyképű« amerikai rapperek szövegeit, mint Kanye West, Eminem vagy éppen Jay-Z.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!