Ja, nem volt szemkilövetés

2016. augusztus 31. 17:27

A tévében egy REBISZ-es lövész azt mondta nekem, hogy a fejedre céloztunk, szerencséd, hogy messze voltál és van még szemed.

2016. augusztus 31. 17:27
Tálos Lőrinc
Facebook

„2006 október 23-án egy véraláfutást okozó találat ért gumilövedékkel a nyakamon, miközben a rendőrség által javasolt láthatósági mellényben fényképet készítettem a rendőrsorfalról. Én a Múzeum cukrászda vonalában voltam, a rendőrök frissen sorakoztak fel a Csendessel egy vonalban. Nem fenyegettem és nem akadályoztam őket. Az esetből Király Andrásnak köszönhetően azonnal hír lett. Másnap, Gergényi Péter »nem volt vipera« nyilatkozatának hatására felhívtam Dénes Balázst, hogy feljelentést szeretnék tenni.

A képviseletemet Andrea Pelle látta el a TASZ-tól. Évekkel később Tamas Bodoky hívott a tévébe, ahol egy REBISZ-es lövész azt mondta nekem, hogy a fejedre céloztunk, szerencséd, hogy messze voltál és van még szemed. A feljelentésemet később elutasították azzal, hogy aznap, igaz, hogy korábban, más helyszínen ésnmások, de beindítottak egy tankot, úgyhogy totálnrendben van a tömegoszlatásról tudosító újságíró fejére célozni, azaz minek mentem oda. Amúgy ja, nem volt szemkilövetés, a rendőröket elszámoltatták és sose tüntették ki Gergényi Pétert. #ACAB #azthittemezenmártúlvagyunk”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2016. szeptember 01. 21:41
Nován vót sat novan vóz szocsősz meg novan vóz a tetves kurva anyátokat baloldal!
orion
2016. szeptember 01. 16:39
Jó ezt kedvelni, mert úgy néz ki, mintha. Én meg elolvatam a kommenteket a facebookon. Tálaséit is. És nem kedvelem.
gonterl
2016. szeptember 01. 14:38
Mennyi jár egy kilőtt szemért? Ha valaki megnézi, hogy kap-e ezért fogyatékossági támogatást, akkor azt látja, hogy nem jár érte semmi. Még akkor sem, ha a látó szemén zöld hályog van. Ez a helyzet 2016-ban és valószínű, hogy már régóta ez van. Ha a kilőtt szemért nem jár semmi, akkor ennek a semmit érő valaminek a kilövéséért mi járna?
kenwood
2016. szeptember 01. 03:26
Én ott voltam, amikor kilötték az arc szemét. Végignéztem ahogy félholtra verik a büdös, szarházi avos-s kommunisták a honfitársaim. A szenny vamzer bolsevik, akit nem végeztünk ki anno. Nem volt ott se mindenki vérkommunista, egy a tetön megbújó mesterlövész és egy tiszt tartott távol, hogy ki ne löjjenek. Nem volt könnyü menet, szivtam könnygázt elegett... Nyilvános akasztást a szarházi büdös sztálinistára és teljes vagyonelkobzást! Vagy lövessen Orbán a legözelebbi balos tüntetésen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!