Cinkosok

2016. augusztus 12. 18:36

A jogvédők ma már nyíltan az illegális bevándorlók cinkosai, akik térképekkel és olyan tanácsokkal látják el a migránsokat, amelyekkel kijátszható a helyi jogrend.

2016. augusztus 12. 18:36
Szikszai Péter
Magyar Idők

Az Amnesty álnaiv megítélése szerint minden migráns segítségre szorul. A magyar kormány és a magyar lakosság nagyobb része ezzel az állásponttal szemben azt gondolja, hogy a migránsok társadalmi veszélyt jelentenek, és esély sincs az integrálódásukra. A jogvédő szervezet azonban a többségi véleményt figyelmen kívül hagyva azon ugrál, hogy a magyar kormány áthágja a menekültügyi szabályokat. Az AI hitvallása, hogy az elnyomó állammal szemben az elesetteket segítse, ami – veszélyeztetettség esetén – dicséretes is, de közben nem lenne szabad megsértenie az állampolgárok önrendelkezését. Ám itt sajnos nem jogi vitáról van szó. Az Amnestynek ugyanis csak fedőtevékenysége az érdekképviselet, célja a betelepítés elősegítése. Tiltakozó petíciójukból az is kiderül, hogy ők a Soros Györgynél és a Brüsszelben is népszerű kötelező kvótát támogatják.

Az Orbán Viktor kormányfőhöz intézett követelésben farizeus módon úgy fogalmaznak: »Hazám a nemzetközi közösség felelős és szolidáris tagjaként […] lehetőségeihez képest fogadjon be védelemre szoruló embereket.«

A feltőkésített internacionalista alakulat tehát arcátlanul »hazánkra« hivatkozik, de elvitatja a polgáraink biztonsághoz való alapjogát. A helyzet azonban még ennél is súlyosabb. A jogvédők ma már nyíltan az illegális bevándorlók cinkosai, akik térképekkel és olyan tanácsokkal látják el a migránsokat, amelyekkel kijátszható a helyi jogrend. Több nemzetközi csoport segít elhúzni a menekültügyi eljárásokat, hogy a kiutasítottak évekig az európai jóléti rendszeren élősködhessenek. A migránsbarát szervezetek azonban a tűzzel játszanak. Jó példa erre az az interneten feltűnt videó, amelyen a későbbi nizzai kamionos merénylő (nyilván egy újabb »kiszolgáltatott ember«) a No Borders (Nincsenek Határok) civil szervezet tüntetésén látható. Ez az a végső pont, ahol az Amnestynek és hálózatának azonnal fel kellene függesztenie a nemzeti kormányok elleni tevékenységét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bravo
2016. szeptember 12. 11:12
Több nemzetközi egyezmény (érdekcsoport) célkeresztjébe került Magyarország. Leegyszerűsítve, Dublin III az egyik. Ha a CEAS-hez (közös európai menekültügyi rendszer) tartozó államban nyújtották be elsőként a menekült jogállás iránti kérelmet, akkor ez megalapozza a menekült jogállás iránti kérelem elbírálásának kötelezettségét. Ha ez egy olyan tagország, ahol először az illető ujjlenyomatát sikerült levenni, akkor alapesetben nekik kell elbírálni a kérelmet. Ha a szomáliai kalóz fia megunta életét, mert elfogytak a hadihajók által nem védett bárkák, akkor megindul. Egyesek nem az első CEAS államban nyújtották be a kérelmet, hanem „továbbmentek“. A jogvédők, bűnözők, haszonhúzók, összefogva egyes cinikus eurokrata parazitákkal (főleg az úniós előnyöket élvező többnyelvű és szívű bürokraták) kidolgozták a megoldást. Ha a fiatal szomáli (afgán, paki) ugyan Görögországban lép partra, de egy más tagállamban nyújt be menekült jogállás iránti kérelem elbírálásra kérelmet, akkor sok speciális joggal bír. Például, jelenlegi eljárás része az, hogy a vendégállam köteles a családegyesítési előírások alapján eljárni a „család“ védelmében (Dublin family union criteria) és az egyéb feltételeket háttérbe szorítani (discretionary clauses). Na, itt lép be a kókler menekültügyi biztos intézménye (túlfizetett helyi és nemzetközi buzgómócsingok) UNHCR (második egyezmény, a genfi menekültegyezmény teremtette, melyet az inspirált, hogy a No. ellen háborút deklaráló és menekülő zsidósághoz tartozókat sem az angolok, sem az amerikaiak, sem mások nem fogadták be, sőt lőttek rájuk és elsüllyedtek a hajók). Amit már rég meg kellett volna szüntetni, mert a menekülőket éppen ezek az államok kényszerítették menekülésre, valamint nem egyéni az üldöztetés az oka a szegény paki menekülésének, hanem az, hogy látja (a maga módján) a CNN-t és olvassa a soros gyuri féle hírleveleket. Plusz, az EU emberi jogi lelkiismerete, a Bíróság (ECHR a harmadik). MSS v Belgium & Greece-re hivatkoznak, amivel Gországba jogosan visszaküldendő vándorokat védik és 2014 óta felfüggesztik az illegálisok oda irányuló visszaküldését. Például, ha a Bíróság úgy találja, hogy részben az ENSZ szélhámosai (UNHCR) által szolgáltatott információ alapján az eljárás nem felel meg annak az elvárásnak, hogy minden olyan panaszt tüzetesen és alaposan meg kell vizsgálni, mely az EU Emberi Jogi Egyezmény 3. cikkbe ütköző bánásmódot alkalmazó országba történő kiutasítás ellen irányul, akkor gond van. Nem is beszélve a cápaként kóstolgató egyéb gittegyletekről (lásd Halmai féle velencei bizottság) és korrekt felhatalmazás szerint eljárni köteles egyéb ensz egyezményeket felügyelő bizottságokról. Na, ehhez sajnos a jelenlegi kormányzati „szakértői“ csapat, a részben megörökölt bürokrácia és a jelenlegi döntéshozók szakmai szintje nem elég. Vérlázító és mohács-idéző.
atila68
2016. szeptember 05. 20:54
Fogadj be egy családot te is a villádba.
Szergej Csagajev
2016. augusztus 24. 19:48
Eljön még az idő, amikor egy-két jogvédő gecit szájon küldenek az acélbetétessel.
gudmen
2016. augusztus 24. 19:47
te szerencsétlen agymosott fideszzombi...miben hazudok...a 3 ezer letelepedési kötvényt vásárloban? mert ugye ezt nem cáfolod....tudod bin laden is horror gazdag volt meg az 50 testvére...lehet éppen az egyik vásárolt be toninál kötvényböl...na...ugye-ugye... isten barmai....a butaság pusztitja el a bolygot..nem az univerzum tágulása..de fajtársaid is aktiv közremüködöi...a sötét erö:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!