Vajna feljelentett rágalmazás miatt

2016. augusztus 03. 18:32

A mentelmi jog azonban jelen pillanatban akadálya a büntetőeljárás lefolytatásának. Megnyugtathatom a kaszinópápát, szeptemberre ezt az akadályt magam hárítom el.

2016. augusztus 03. 18:32
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Vajna András György támadásba lendült. A »legbátrabb magyar« egyrészt feljelentett rágalmazás miatt (ezt eddig csak Puch László, a kaviárbaloldal örökös háttérembere tette velem, úgyhogy alakul a csapat :) ).

A mentelmi jog azonban jelen pillanatban akadálya a büntetőeljárás lefolytatásának. Megnyugtathatom a kaszinópápát, szeptemberre ezt az akadályt magam hárítom el, úgyhogy bátran lejátszhatjuk a meccset. Addigra talán sikerül összehoznia egy pontos kereseti kérelmet is, amiből kiderül, pontosan mit kifogásol és így nem jár úgy, mint most, hogy a bíróság idézés kibocsátása nélkül elutasítja a beadványát.

Arra persze továbbra sincs válasz, miért volt olyan sürgős a kartellezőket kimenteni a közbeszerzési tilalom alól, éppen a Vajna-érdekeltséget elmarasztaló versenyfelügyeleti döntés másnapján...

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
he-he
2016. augusztus 04. 18:30
Sztem azért jelentett fel,mert a Timike nem szopta le,és ezért haragra gerjedt-valamit csinálnia kellett a vén pinanyalónak.
Békanász a hasadon
2016. augusztus 04. 10:49
A Fidesz megkisérelte az árkok betemetését, ami viszont egyes csoportoknak nem érdeke. Ennyi.
Kanóc
2016. augusztus 04. 07:46
Ez a Schiffer csinált már életében valami hasznosat is? Mert úgy tűnik, az arrogáns rikácsoláson és szarkeverésen kívül semmit. Persze összehozta a legnevetségesebb gittegyletet sötéten ostoba figurákkal (LMP), de az nem igazán tekinthető hozzáadott értéknek. A proli irigységet meglovagolva akart politikai tényező lenni, de nem jött össze. Most a fészbúkon próbálkozik.
Lotti
2016. augusztus 03. 22:07
Hát itt az a fura helyzet, hogy a mi zsidónk (Fidesz) ellenszenvesebb a Mandi közönségének IS, mint az "ellenoldali".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!