Ez a pofon már rég rám fért

2016. augusztus 24. 09:25

A mai naptól keményen dolgozom majd azért, hogy jelenlegi véleményem megváltozzon, és végre vitatkozhassunk. Ennek megfelelően szándékomban áll elvégezni a megfelelő genderkurzust, belépni egy feminista akciócsoportba.

2016. augusztus 24. 09:25
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

A Kossuth téri Szamos cukrászdában zajló Hard Talk-rendezvényemre invitáltam Réz Anna feminista filozófust, hogy a női kvótáról nyilvánosan vitatkozzunk. Meghívásomat az alábbi levél keretében utasította vissza. Válaszom lentebb olvasható.

»Sajnos nem tudom elfogadni felkérésüket. Puzsér Róbert sok munkáját kedvelem, de az elmúlt időszakban, úgy érzem, a nőket érintő kérdésekben átlépett egy olyan határt, ami számomra már nem szalonképes, mert megszólalásai nyíltan egyenlőségellenesek és nőgyűlölők. Őszintén sajnálom, és remélem, hogy indulatai idővel csillapodni fognak, és valóban nyitott lesz a párbeszédre. Addig is kívánok minden jót,

Réz Anna«

Kedves Anna,

köszönöm megtisztelő nyitottságát! A mai naptól keményen dolgozom majd azért, hogy jelenlegi véleményem megváltozzon, és végre vitatkozhassunk. Ennek megfelelően szándékomban áll elvégezni a megfelelő genderkurzust, belépni egy feminista akciócsoportba, és megkövetelni minden ismerősömtől, hogy kétségek nélkül higgyen az eljövendő, nemek nélküli világban. Büszkeséggel tölt majd el, ha magam is ennek a jövőnek az építőmunkása lehetek. Azon a napon, amikor valóban készen állok arra, hogy véleményemet az Önével ütköztessem, elfogadom majd felkérését a vitára. Egyetlen kérdésem, hogy megfelelő lesz-e ha csupán 97%-ig értünk egyet, vagy egyedül a 100%-kal elégedjünk meg? Köszönöm, hogy kirekesztett a civilizációból, köszönöm, hogy rámutatott avítt, fallokrata nőgyülőletemre. Ez a pofon már rég rám fért. Úgy gondolom, hogy az Ön által tanúsított tiszteletnek és elfogadásnak Magyarországon igenis jár a kvóta.

Őszinte híve: Puzsér Róbert

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2016. augusztus 24. 18:50
hu de rusnya a csaj .... robert miert akartal evvel a formedvennyel dumcsizni ????
Pinter68
2016. augusztus 24. 15:55
A Puzsérral "beszélgetni" valóban nem lehet túl egyszerű. Ahogy eddig láttam, enyhén hajlamos rá, hogy egy megindult gnúcsorda vehemenciájával tolja a saját véleményét, miközben valószínűleg a fülén át veszi a levegőt. Valamennyire megértem a csajt, hogy nem akar egy ilyen ürgének díszletet állni. Ettől függetlenül, ha valóban elkötelezett a saját ügye mellett akkor illett volna felvennie a kesztyűt.
puszika
2016. augusztus 24. 15:08
Annuska? Ilyen levelet ír egy tények elöl menekülő feminista. Ez náluk természetes.Azt viszont kiválóan érzik mikor állnak vesztésre. Ez a levélváltás is bizonyítja. Csak ellenfél nélkül nagy a pofa/bocs./
catalina9
2016. augusztus 24. 13:15
Bástyaelvtárs [Hozzászóló kiszűrése] 2016. augusztus 24. 12:20 2 @Autofocus Amit te migránssimogatónak hívsz, azt a világ kulturáltabb felén szolidaritásnak nevezik Most olvastam, h Dániában, ahol a világon a legboldogabbak az emberek a kutatások szerint, az iskolákban 6 tól 16 éves korig heti egy óraszámban empátiára nevelés van bevezetve. ... megint blöfföl Bástyaelvtárs! Olvasson: "...Dánia rendőrsége visszatoloncolta migránsok egy csoportját Németországba – írja a dán The Local, amit az Index idéz. „Ezek az emberek nem kértek menedéket (Dániában), azaz illegálisan tartózkodnak itt. Kitoloncoltuk és két évre kitiltottuk őket Dánia területéről.” – áll a dél-dániai rendőrség közleményében, hozzáteszik: „Az első csoport húsz főből állt, és továbbiak követik majd őket, ha feldolgozták az ügyüket.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!