Andy Vajna és a szabadság

2016. augusztus 16. 12:41

Az az ember mondja el a szabadságért életüket adók történetét, aki szerint szabadság az, ami itt a visszataszító TV2-jével zajlik. Ha viszont az a szabadság, akkor tényleg Magyarországon a legszabadabb a sajtó Európában.

2016. augusztus 16. 12:41
Pető Péter
Pető Péter
Facebook

„azt mondja andy vajna a financial timesnak, hogy a magyar sajtónál nincs szabadabb európában. mármost. itt van ez az úgynevezett filmügyi biztos, akinek az állam garantál kurva nagy pénzt a kaszinóbiznisszel, hogy gazdagodjon szépen, majd az állam az eximbankkal finanszírozza, hogy a mi bankóinkkal kitömött andrás megvehesse a tv2t, amelyet aztán állami reklámokkal, törvénymódosításokkal tartanak fent, cserébe pedig a csatorna a magyar televíziózás történetének legaljasabb riportjaival jelentkezik.

ezek után irodalmi művekben rendes emberek a lelkiismeretükkel lézerkardoznak otthon, hogy el lehet-e ezt viselni, ha már belekavarodtak, ez a figura viszont elmegy hazudozni arról, hogy ez a szabadság. még tán ez is beleférne, gerinctelen senkik feltűnése ebben a rendszerben nem brékingnyúz. ám jó tudni, hogy ennek az embernek a nevéhez fűződik a szabadság, szerelem című film, ami a magyar történelem hősies epizódját, az 56os forradalmat, a szabadságért folytatott elkeseredett és rendíthetetlen küzdelmet beszéli el. mondom, az az ember mondja el a szabadságért életüket adók történetét, aki szerint szabadság az, ami itt a visszataszító tv2jével zajlik.

ha viszont az a szabadság, akkor tényleg magyarországon a legszabadabb a sajtó európában. ha viszont az, akkor az 56os sztorikból kéne kivenni a szabadság szót. mert amiről az szólt, annak semmi köze ehhez. ahogy vajnának sincs semmihez, ami igaz és hiteles.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2016. október 09. 00:07
Bezzeg az Andrássy úti kárpitos nagypapid, mennyivel hitelesebb '56 ügyében, ugye ?
drkovax
2016. október 09. 00:07
'94-ig inkább. De még 1998-2002 között is zömmel. Azóta meg nem nézem...
avmanster
2016. október 08. 18:39
...hamis bajai videózó Népszabónál...
balbako_
2016. szeptember 29. 14:15
Nézegesse a retekklubbot....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!