ÉBRESZTŐ!!!!

2016. augusztus 11. 13:29

Egyszerűen hihetetlen, hogy van, aki bármit be mer szólni azoknak a sportolóknak, akik egészen az Olimpiáig jutottak.

2016. augusztus 11. 13:29
Oravecz Nóra
Facebook

„VÉÉÉGRE VALAKI! Egyszerűen hihetetlen, hogy van, aki bármit be mer szólni azoknak a sportolóknak, akik egészen az Olimpiáig jutottak.. Jó volt olvasni Szilágyi Liliána sorait, ugyanis az, amiről az ő nyilatkozata szól egyenlő a bátorsággal, a magabiztossággal, és a szabadsággal. A szabadság nem azt jelenti, hogy ott vagy az Olimpián, de már görcsbe ugrik a gyomrod, amikor arra gondolsz, hogy egyszer majd haza kell menned, és ugyan mit fognak mondani, csak mert te nem lettél dobogós..?

Kit érdekel?

Jelzem, a világ legjobbjairól beszélünk. Azok, akik Katinka eredményeit látva azt mondják, hogy »NYERTÜNK!« szépen átgondolhatják azt, hogy mit is beszélnek, ugyanis pár évvel ezelőtt még neki szólogattak be.. SEMMI KÖZÜK ahhoz, amit Katinka letett az asztalra. Az az ő nyeresége (és Shane-é), nem a magyaroké, Ő saját magát győzte le, és ez bőven elég volt ahhoz, hogy a világ legjobbja legyen. Jó dolog szurkolni, tegyétek is, én is azt teszem, de empátiával is meg lehet tenni..

Azoknak, akik olyanokat írnak név nélkül, hogy »normális úszó nem nyilatkozik így« anélkül, hogy a lakásuk 100 km-es körzetéből VALAHA kijutottak volna, lehet hogy érdemes átgondolni, hogy mit jelent az, hogy normális.

Szerintem egyáltalán nem normális dolog az, hogy csak akkor boldog a »magyar nemzet«, amikor mindenki a dobogón áll. Vagy ezeknek az kommentelő arc nélküli embereknek az élete mindig győzelmekből áll?

ÉBRESZTŐ!!!! Ezzel a magatartással húzzák vissza azokat, akikben nincs akkora erő, mint ebben a lányban. Annak a több százezer lánynak a nevében, aki most figyel Téged Liliána szeretném megköszönni, hogy ilyen szépen definiáltad a szabadság fogalmát.

Igazi példakép. Ahogy Gyurta és Kenderesi is, akiben a »szakemberek« anno semmi fantáziát sem láttak..

.. akinek meg nem tetszik valami, mehet enni egy sajtbureszt”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Publius Decius Mus
2016. augusztus 12. 11:54
Nóra! Abban igazad van, hogy ne szidjuk a sportolókat ha nem lesznek érmesek, sőt! A többi amit írtál veszélyes buta hülyeség. Ne legyünk rájuk büszkék? Normális? Nem tűnt fel mögöttük a zászló, meg a végén a himnuszunk? Ha majd meg akarnak minket tagadni, akkor függetlenként indulnak (lehet). Mégis miért nem szoktak ilyet csinálni? Azért mert ez a saját eredményük, még egy közösséghez is tartoznak. Sok mindent kaptak tőle, tudástól az infrastruktúráig és tudják, hogy mi is örülünk. Ha ezt nem érted, akkor már semmit. Szóval NYERTÜNK!
Mr.Falafel
2016. augusztus 12. 11:27
Kérnénk szépen egy Fásy Ádám és egy Kiszel Tünde posztot is!
Zsolt75
2016. augusztus 11. 22:40
"Az az ő nyeresége (és Shane-é), nem a magyaroké" Ja, ha te mondod... Azért még szurkolhatok neki így kívülállóként is?
VéZSé
2016. augusztus 11. 17:55
Akkor most ennek a pszeudo libának mi köze van azokhoz, akik beszóltak és azokhoz, akiknek beszóltak? Az ember saját véleménye, az ember saját teljesítménye, az ember saját imázsa...ha a magyar Hosszú Katinkához nincs köze a magyarokhoz (ami azért nem kicsit vicces dolog), Ornatornarotaonatorovecz Nórának mi a büdösretkes murkó köze van bármihez, ami ezeket az embereket érinti? Aztán meg mivan? Nem szabad mondani most már dolgokat sem, csak azért mert valaki jó sportoló? Jah, Katinka nagyon szép teljesítményt ért el magyarként, a magyar lobogó alatt, attól még lehet egy hisztis picsa, nem? Ezt nem lehet kimondani? Ezzel szemben a nácit, a fasisztát..azt ki lehet? Úgy utálom amikor az ilyen mások lelki és érzelmi nyomorán, alulfejlettségén, degradációján élősködő sziluettek osztják az eszet..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!