Hamarosan Budapesten a RAMONES!

2016. augusztus 24. 12:32

Megnéztük, hogy miként készül az emléktábla öntőformája egy olyan műhelyben, ahol már hollywoodi filmekhez is készítettek díszletet.

2016. augusztus 24. 12:32
Nyitrai Zsolt
Facebook

JÖN! JÖN! JÖN!

Hamarosan Budapesten a RAMONES!

Megnéztük, hogy miként készül az emléktábla öntőformája egy olyan műhelyben, ahol már hollywoodi filmekhez is készítettek díszletet.

Mivel nem akarjuk lelőni a poént, ezért exkluzív, semmit nem eláruló fotók következnek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2016. augusztus 25. 06:53
Zsolti hallgass már el, a faszomnak kell neked mindig hülyeségeket beszélni! Azért basztak ki az IT államtitkári posztodról is. Semmiből nem tanulsz?! A fasz kivan veled! Sőt, ha nem érted miről beszélek akkor meg nem is vagy alkalmas!
*ufó*
2016. augusztus 25. 00:44
Uncle Monk - "Woods" https://www.youtube.com/watch?v=dgiKKdbXXJQ
*ufó*
2016. augusztus 25. 00:41
Tommy Ramone kiszállt a csúcson, mert van az energia törvénye, hatalmas intenzitás - kimerülés, és nyugiban tolta később. Rocknroll halhatatlanjai közé került. Country blues grass meg minden. :) Uncle Monk https://www.youtube.com/watch?v=DcYFNd3_1Ag Egy magyar volt, aki szellemében él mindazon dolgai és cselekvései által, amiket csinált. Amiket nem csinálhatott volna az elnyomó kommunista rendszerben. Ami még napjainkban is van - nem sokáig.
*ufó*
2016. augusztus 25. 00:32
Johnnyt, a gitárost Führer-nek szólították becézve, összefogta a bandát, reménylem Ny. Zs. nem emiatt kedveli a Ku-Klux-Klant is elutasító zenekart. A punk '70-s években indult, Nyugaton balos beütésű volt - újabb cumi Nyitrainak - Keleten pedig jobbos a kommunista uralom miatt - hopp még egy cummantó komcsi fidesz Zsótinak. Ami közös a bárhol lévő punkokban az az, hogy elutasítják a kispolgári életformát, nonkonformisták. Nyitrai Zsolt nonkonformista. :) Lényeg, hogy minimalista megközelítésből egyszerű, de velős üzeneteket küldeni, megtámogatva a hangerővel csak úgy lehet, ha uralod az energiákat. Ramones Live London 1977 full show Part 3.vob https://www.youtube.com/watch?v=h3IgbkCijV8
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!