Olaszország
ÉLŐ
Albánia

Ez a mucsai kisszerűség

2016. augusztus 10. 16:09

Ebből az igen szomorú összképből különösen kirí miniszterelnökünk suttyó paraszteleganciája.

2016. augusztus 10. 16:09
nandras
schrödinger macskája

„nem tudok szabadulni ettől a végtelenül nyomasztó és nagyon szomorú képtől.

ez maga közép-európa.

a mucsai kisszerűség, a falunapok gyászos vigalma, a disznóvágások pálinkás jórregeltje, a locsolóversek szexista félrészeg gagyogása, a csárdáskirálynő hamis csillogása, a mocsárrészegen, zokogva elbődült csabakirályficsillagösvénye, a maradhatezígynemnemsoha! hamissága, a disznózsírba faragott ferencjóska mindent meggondoltam, mindent megfontoltam öngyilkossága, a kérlekalássan bokacsattogása, az árvalányhajas, tarkóra tolt szentkorona blaszfémiája, a törököt lerántó dugovicstitusz hamissága, a tsz-elnök vor-öltönyös eleganciája, a fogszabályzót sohasem látott gizike csálé mosolya.

a lajtán inneni rögvalóság.

ebből az igen szomorú összképből különösen kirí miniszterelnökünk suttyó paraszteleganciája, de kövér rosszul gombolt zakója, lengyel elvtársunk sehogyan sem gombolt felsője és a jobbszélen álló faszomtudjaki csálén álló, görcsrekötött nyakkendője, mind ugyanaz a szint. görcsösen valakinek akarnak kinézni, de csak azok, akik - jelentéktelen percemberkék, akik meglovagolva az alattvalók legsötétebb indulatait, uralkodnak fölöttük, de - ahogy alattvalóik többsége- a kanálon kívül más evőeszközt nem ismernek és a kulináris élvezeteik csimborasszója a rántotthús kumplipürével, hozzá a koviubisali.

ha az afféroknak lenne még lovagias elintézési módja, ők nem lennének párbajképesek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 219 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2016. augusztus 11. 10:42
bezzeg a budos sznob komcsi-libsi kormanytagok.... hejjjj de szepek voltak (ja a hornelvtarsat kinehaggyukam)....... 2 millas oraval es playboy stilusi Koka.... debil vadaiferi meg coca gyurcsanyagi Versszzaccssiban, Guccsssiba na de snajdigok voltak azok a szep/jo/karakan/igaz/nemtolvaj emberek... a buzzancs gabrialla az eretsigizos zakijaba , IMADTUK OKET az internacionalizmusukkal !!!! manj a kurva anyadba te debil naci
Szőke Ciklon
2016. augusztus 11. 08:20
Ez a faszomtudjaki ökör jól jellemzi a balliberális faszomtudjakicsoda firkászok színvonalát, bunkóságát. Ez a banda akar kormányozni? Egyáltalán, ki fizet ezeknek a mocskoknak az ilyen papírra vetett hányadékért?
tothjanj
2016. augusztus 11. 07:31
nandras tumblr-t szemlézni, na az már közel van a mucsai kisszerűséghez.
august
2016. augusztus 11. 06:09
:) Elképzelem ezeket a kedves propagandistákat, miközben nyomják a süketelést, hogy a Zorbán elszigetelődött, a kutya nem áll szóba vele európában, akkor jön Lengyelországból az ottani politika legmeghatározóbb személyisége, ráadásul nemhivatalos baráti látogatásra, akkor mivel lehetne a fősodrató propagandáról, és a látogatás lényegéről elterelni a figyelmet, Az egyik bevánt recept, hogy milyen kabát van rajta hogy öltözködik, vét-e a protokoll szabály ellen, illik-e kezet csókolni, vagy elég egyszerűen lesuttyózni.. Hiába no, nehéz manapság az ellenzék helyzete, mindenre rá kell repülni vagy bele kell kötni, hogy a napi orbánozások megmaradjanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!