Iszonyatosan veszélyes, amit ezek itt csinálnak

2016. augusztus 31. 14:21

A magamfajtának nincs olyan sok lehetősége a tiltakozásra, így arra jutottam, hogy ha én nem akarok abba a társaságba tartozni, amelyben Bayer Zsolt is ott van, lépnem kell. Interjú.

2016. augusztus 31. 14:21
Kaltenbach Jenő
Magyar Narancs

MN: Sejtette, hogy nem lesz egyedül?

KJ: Ez spontán cselekedet volt. Azóta látom, hogy voltak olyanok, akiknek szintén a visszaadás volt az első gondolatuk, de végül nem ezt tették – maximálisan tiszteletben tartom a döntésüket, de nem értek velük egyet, mert itt most nem jogi csűrcsavarásokba kell belemenni, ez egy tiltakozás, ahol elsősorban a rendszer anomáliáiról van szó. Bayer másodlagos, ő csak a hasznos idióta szerepét látja el. Az a rendszer, amely egy ilyen gesztust tesz, maga is osztozik azokban a nézetekben, amelyeket Bayer Zsolt képvisel, vagyis rasszista, uszító, kisebbségellenes, erkölcstelen, és a jelzőket lehetne tovább sorolni. Iszonyatosan veszélyes, amit ezek itt csinálnak. Azt hiszik, hogy vissza tudják tuszkolni majd a szellemet palackba, miközben a fokozódó gyűlöletet egy idő után nem lehet kézben tartani. Csak meg kell nézni a különböző fórumokat: valami olyan rettenetes gyűlöletkultúra kezd itt kialakulni, aminek a vége csakis az erőszak lehet.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sipi2
2016. szeptember 02. 13:04
Ezek nem unják még ezt a szöveget? Mert én már nagyon.
justiceforhungary
2016. szeptember 01. 04:56
idiot
Toledo
2016. szeptember 01. 02:21
Nagy őkör vagy te Jenő! Hogy a világ látásod helye irányba billenjen, javaslom neked,vállalj kitrágyzási kanász pozíciót egy hagyományos technológiájú sertéstelepen!Hidd el jót tenne neked. Hamar kigyógyulnál ebből a demens, beteges megfelelési kényszeredből!
választópolgár
2016. szeptember 01. 00:56
Nem baj az. Nem veszik észre minél inkább nyomulnak annál kontraproduktívabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!