Mondd el, hogy miért látod szörnyűnek amit művelek!

2016. augusztus 14. 15:51

Gyere és vágd a fejemhez, hogy miért látod kártékonynak, haszontalannak, rossznak vagy csak éppen ostobának műsort vagy akár személyesen engem!

2016. augusztus 14. 15:51
Gulyás Márton
Slejm

„»Gondolat, eredetiség, hitel híján – performansznak satnya, ‘mozgósításnak’ nevetséges, provokációnak vértelen. Legfeljebb egy újabb dilettáns, műhisztérikus magamutogatás.« - írta a Népszabadság a slejm - a torkon ragadt politikáról. 

Egyetértesz? Akkor eljött a te időd!

Gyere és mondd el, hogy miért látod szörnyűnek amit művelek! Mi biztosítunk hozzá mindent, és semmiben nem fogjuk cenzúrázni a mondataidat, gondolataidat. 

Gyere és vágd a fejemhez, hogy miért látod kártékonynak, haszontalannak, rossznak vagy csak éppen ostobának műsort vagy akár személyesen engem!

Jelentkezz a [email protected] címen augusztus 26-ig.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. augusztus 15. 15:47
Mi van Bástyaelvtárs, megint csak blöffölt? Bástyaelvtárs [Hozzászóló kiszűrése] 2016. Már a pajtásaidnak is egyre kínosabb vagy, hidd el nekem!" Bástya elvtárs maga megint blöfföl, de azért nézzük a terített lapokat. Sorolja fel azokat a pajtásaimat, akiknek én kínos vagyok."
catalina9
2016. augusztus 15. 09:57
Bástyaelvtárs [Hozzászóló kiszűrése] 2016. augusztus 14. 21:35 @catalina9 Figyelj, szerintem ne erőltesd! :) nem való ez neked. Már a pajtásaidnak is egyre kínosabb vagy, hidd el nekem!" Bástya elvtárs maga megint blöfföl, de azért nézzük a terített lapokat. Sorolja fel azokat a pajtásaimat, akiknek én kínos vagyok. Maga jön Zsugásvili!
74bro
2016. augusztus 15. 09:25
Ha valaki a közéletben, vagy a médiában szerepel, számítania kell arra, hogy kritizálják. Válaszod méltóan bizonyítja szellemi igénytelenséged.
gonterl
2016. augusztus 15. 08:43
Ha valakinek módja lenne,hogy megmutassa azokat az eredeti sorokat, amelyek egyértelművé teszik a kvóták kötelező voltát és a befogadandók mennyiségét, de ezt nem teszi, akkor ezt én a fejéhez vágom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!