Tiltakozunk a rabbiképző mellett nyíló muszlim imaközpont ellen

2016. augusztus 29. 18:40

Felszólítjuk a Józsefvárosi Önkormányzatot és Magyarország Belügyminisztériumát, hogy mihamarább tegyen ezen áldatlan állapot megszüntetéséért.

2016. augusztus 29. 18:40
Budapesti Zsidó Hitközség Rabbisága
Facebook

„A Budapesti Zsidó Hitközség Rabbisága határozottan tiltakozik, ama tény ellen, hogy az Országos Zsidó Egyetem, illetve a Budapesti Zsidó Hitközség Scheiber Sándor utcai zsinagógakörzete mellett néhány méterre, a Jótékonyság és Béke Alapítvány fennhatóság alatt egy muszlim imaközpont épül. 

Ezen alapítvány vezetője azon »palesztin« személy, akit nem oly rég a Budapesti Zsidó Múzeum elleni merénylet-kísérlettel gyanúsítottak meg.

Felszólítjuk a Józsefvárosi Önkormányzatot és Magyarország Belügyminisztériumát, hogy mihamarább tegyen ezen áldatlan állapot megszüntetéséért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 354 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2016. augusztus 30. 15:45
Van ettől most nagyobb baj, elítélte a "magyar bíróság" Budaházy Györgyöt, koholt vádak, lefizetett tanúk vallomásai alapján! C/4. Az a tény, hogy Gyurcsány-kutyák provokációi nyomán Budaházy Györgyöt hazug vádak alapján, koncepciós perben, Orbán Viktor miniszterelnöksége idején elítélik, kérdéseket vet fel. Nevezetesen: a Gyurcsány-kutyákat most, napjainkban nevezhetjük-e - az ítélet nyomán - Orbán-kutyáknak. 2. vagy ezek ugyanazok a Gyurcsány-kutyák, akik fölött Orbánnak nincs hatalma. 3. Ha így van, a következő kérdés: kik azok a Gyurcsány-kutyák? 4. Ezek ugyanaz a népség, akik Péter Gábor, Farkas Mihály alatt álltak be a kutyák közé, igazságszolgáltató álarcban? 5. Ha így van, nem kellene elzavarni mindegyiket és a teljes magyar igazságszolgáltatást újraszervezni?
vologya
2016. augusztus 30. 14:30
A VII. kerületben, Erzsébetvárosban, vagy a XIII-ban Újlipótvárosban lenne a helye, ahol a legtöbben támogatják a bevándorlást és maguk is bevándorlók. A VIII. kerületnek megvannak már a bevándorlói.
Nuttika
2016. augusztus 30. 10:33
Hozom, a popcornt, ez jobb lesz, mit az utóbbi évek akció-vígjátékai.
MZ/X
2016. augusztus 30. 10:00
El kell menni és NEMMEL szavazni... egyszerű, nem...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!