Intézkedés a Városligetben

2016. július 06. 12:46

A rendőrség 12 fővel szemben szabálysértési feljelentéssel él, előállításra nem került sor.

2016. július 06. 12:46
Rendőrség
BRFK

„Jegyzői felkérésre intézkedett a rendőrség.

Jegyzői felkérésre – a törvényi felszólításokat követően – intézkedett a rendőrség Budapesten a XIV., Olof Palme sétány 3-5 szám alatt a birtokvédelmi határozat végrehajtását elrendelő végzés alapján.

A végzés rendelkezik arról, hogy aki a jegyzői felszólításra az ingatlant nem hagyja el, abban az esetben a határozatban foglaltak végrehajtását rendőri közreműködéssel kell foganatosítani.

A birtokvédelmi határozat végrehajtása során 23 fő önként elhagyta a területet, míg a rendőrség 12 főt kivezetett a birtokvédelemmel érintett területről.

A rendőrség 12 fővel szemben szabálysértési feljelentéssel él, előállításra nem került sor.”

(Közlemény.)
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2016. július 06. 21:30
Próbálnának meg Amerikában szembeszegülni a rendőri intézkedésnek...
balbako_
2016. július 06. 18:44
"Miután a Ligetvédők központjának felszámolása közben több helyen kábítószer-fogyasztásra utaló jeleket fedeztek fel, kábítószer-kereső kutyákkal vizsgálták át az egykori kertem helyét. A police.hu felvételein szerint a rendőrök a helyszínen kábítószergyanús anyagmaradványokat – marihuánát – és eszközöket találtak, amelyek lefoglalása megtörtént."
atila68
2016. július 06. 16:58
Minden generációnak szüksége van a saját forradalmára. Nekik ez jutott. Mindenesetre furcsállom, se vipera se könnygáz se gumilövedék se gumibot se vízágyú se lovasroham se símaszk... Hiába, diktatúra ez!
khomeini
2016. július 06. 16:22
Jól értem, hogy pikáns a helyzet? A ligetvédő Kerácsony Gergely által vezetett kerületi önkormányzat jegyzője kérte a rendőrséget, hogy szerezzen érvényt a birtokvédelmi határozatnak a ligetvédők ellen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!