A TV2 fullba nyomja a kretént – már ufómagazinos néphülyítésben utaznak

2016. július 28. 17:14

Beleállt a legufómagazinosabb néphülyítésbe a Fidesz propagandatévéje.

2016. július 28. 17:14
Első Kézből
Nyugati Fény

Láthatóan nincs az a mélység a néphülyítésben, ahová a fideszes médiának ciki lenne alámerülni. Élvezettel nyomják fullba a kretént, butítják az amúgy is butákat, az Élet Iskolájának »tanulóit«, a NapiMigráns és a Mindenegyben Blog olvasóit.

Ez az, amiért minden tisztességes ember rühelli a Fidesz kommunikációs stílusát.

Mi a magunk részéről régóta valljuk, hogy a Fidesz a legnagyobb kárt a nyelvben és ennek nyomán az emberek gondolkodásában tette. Szisztematikus munkával megölték a nyelvet, lehetetlenné tettek minden értelmes párbeszédet, árnyalt megközelítést a fontos témákról.

Félmondatos, primitív szlogenek posványába taszították a közbeszédet. A végletekig lebutított propagandájuk harsog a 90%-os fideszes médiatúlsúly megafonjaiból, a nap 24 órájában.

Fideszes szóvivővel már legalább 15 éve képtelenség értelmes párbeszédet folytatni. Semmilyen kérdésre nem hajlandók érdemben válaszolni; minden másodpercet, amit a média biztosít számukra, az előre betanított panelek végtelenített sulykolására használnak fel.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kesztió
2016. október 12. 21:33
Lehet nyomni fullban a lepontozást is, mert megint báncsák a kelleténél is hülyébbeket.
balbako_
2016. szeptember 15. 16:22
Talán arra mutatnának rá miért hazudik a "Fidesz propagandagépezet"? Nem robbantanak, gyilkolásznak Európában, csak ők koholják? (Az a helyzet, hogy szerzőnk és a ballib média nyomatja fullban a kretént. (Full kreténeknek)
Gombóc XVI. Artúr
2016. szeptember 11. 19:11
Tudom, hogy "széllel szemben nem lehet zongorázni" és nagyon naiv vagyok, de nekem akkor sem tetszik az, ami ma Magyarországon történik.
paraklétosz
2016. augusztus 12. 23:28
Nyugi fényevők!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!