Terror: így nyugtatják magukat a németek

2016. július 25. 19:46

Szóval, kedves Ulrike Demmer, szerintem nagy a baj. Úgyhogy ideje elfelejteni a statisztikákkal zsonglőrködést.

2016. július 25. 19:46
Dévényi István
Heti Válasz

„Hát, kedves Ulrike Demmer, rossz hírem van: az, hogy az elkövetők nem menekültek voltak, gyakorlatilag semmit se jelent. Mint ahogyan az se, hogy »csupán« 59 esetben nyomoz gyanús terrorista struktúrák kapcsán a német rendőrség. Illetve, de, mégis jelent valamit, semmi jót.

Hogy az elkövetők nem menekültek voltak, az például tökéletesen leírja az úgynevezett integráció problémáit. És most épp úgy másfél millió bevándorlót kellene hirtelen, gyorsan és együtt integrálni. Ha nem ment korábban se zökkenőmentesen, mitől menne most? (...)

De nézzük meg az utolsó európai támadások nem menekült elkövetőit! Az egyik a családja nélkül, szexuális zűrzavarban tengő-lengő, kábszergyanús melós, a másik a kiközösített, »engem mindenki bánt és nem ért meg a világ«, a harmadik meg a pszichésen labilis, terhelt.

Lúzerek, akik azt képzelték, hogy majd iszlamista mártírként végrehajtanak valami rendkívülit.

Biztos, hogy olyan nehéz lesz az Iszlám Állam ügynökeinek ilyen »férfiakat« előásniuk a zsúfolt tömegszállásokon?

Szóval, kedves Ulrike Demmer, szerintem nagy a baj. Úgyhogy ideje elfelejteni a statisztikákkal zsonglőrködést.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. augusztus 15. 15:12
Merkel már legalább egy éve, ha nem régebben, megmondta, hogy vége a multikultinak. Aztán TÖRTÉNT VALAMI, és megváltozott a véleménye. MI TÖRTÉNHETETT KÖZBEN?
allahu
2016. augusztus 03. 06:04
Ulrike Demmer azt mondta igaz más szavakkal h ugyanakkora a büncselekmények aránya sziriában mint németorszégban, csak akkor mi elől menekülnek??? nekünk még van esélyünk megelőzni a szart... -------------------------------- egy dokumentumfilm európa iszlamizálásáról, legalább 5 éves, azóta csak rosszabb lett a helyzet(angol felirat) http://youtu.be/JbPmSDnvCL4 NEM a kvótára.
Harangláb
2016. augusztus 03. 06:03
Igen!...Ahogy a töketlen megoldani semmit nem képes weimari demokráciára is adekvát válasz volt...
Aerion
2016. augusztus 03. 06:03
A németek a németül beszélő globalista balliberálisok kiszolgáltatottjai, és szenvedő alanyai az egyre jobban kibontakozó erőszaknak. Az, ami jelenleg van, az semmi ahhoz képest, ami néhány éven belül ki fog ott alakulni. Reakcióként ezt követően igen jó eséllyel életre kelhet a nemzetiszocializmus. Meg is érdemlik, és nem nagyon lesz más alternatíva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!