Miniszterelnök úr, indítsa a buldózereket a Ligetben! MOST!

2016. július 12. 16:50

Sok egyfelől-másfelől állítás kavargott bennem a Városligeti Csatával, meg az egész múzeumi negyeddel kapcsolatban. Aztán megnéztem Komáromy Gergely videóját.

2016. július 12. 16:50
Ablonczy Bálint
Válasz.hu

„Itt a Rémrezsim Elleni Sokadik Demokratikus Reménység: Karsay Dorottya (emlékszik rá még valaki?), Tétényi Éva vagy  Pukli István után most Komáromy Gergely, alias Gregory G Ras, a »ligetvédők« arca az új demokratikus hős. A vegán, reggae-zenész, aktivista Mahatma Gandhi mintha egy különösen gonosz jobboldali publicisztikából lépett volna ki és rasztafürtjeinél már csak a kormány elleni indulata erősebb. (...)

A nóta végighallgatása után csak egy dolog ötlött fel bennem: Miniszterelnök úr, indítsa a buldózereket a Ligetben! MOST!”

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemoda Buda
2016. július 13. 08:51
Ejnye, nem kellene előbb közéjük lövetni ? Naaa, csak egy kicsit, a kopaszok kedvéért !!
2016. július 12. 22:37
Ez a városligeti balhésorozat kezd olyanná válni, mint a harmadik randi! Mindenki másról beszél, de csak saját magára gondol. Pedig a kérdés egyszerű: vajon el kell-e most költeni azt a cirka 500 milliárdos csomagocskát, vagy nem. Ez a kérdés, válasszatok!
Karbantartó9
2016. július 12. 21:44
Úgy van!
cutcopy
2016. július 12. 21:41
Hát ha Dopeman az ellenzék alternatív köztársasági elnöke akkor Gregory G Ras az ellenzék alternatív Dopemanja..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!