Bármi lesz a folytatásban: köszönjük!

2016. június 23. 08:32

Bár a saját szememmel látom, de nem tudom elhinni. És nem csak az hihetetlen, „ami” történik, hanem „ahogy” történik.

2016. június 23. 08:32
Vona Gábor
Facebook

„A több kulcsembere - Kleinheisler, Nagy Ádám, Fiola, Kádár - nélkül felálló magyar válogatott fantasztikus mérkőzésen fantasztikus eredményt ért el a sztárokkal teletűzdelt portugál csapat ellen és CSOPORTELSŐ lett. Bár a saját szememmel látom, de nem tudom elhinni. És nem csak az hihetetlen, »ami« történik, hanem »ahogy« történik. Hit, koncentráció, fegyelmezettség, küzdés, csapatszellem és egy Európa-bajnok szurkolótábor. Bármi lesz a folytatásban: köszönjük!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
katus
2016. június 23. 22:17
2016. 06. 23. 20:06 N1TV ELŐZETES ÓVSZERREL TÁMADTAK A FIDESZESEKRE Fáradtolajjal töltött óvszerekkel dobálták meg fideszes önkormányzati képviselők házait Mályiban. A képviselők szerint politikai támadás érte őket, a polgármester szerint sima vandalizmus történt. https://www.youtube.com/watch?v=AZTklqZJnDY
néhai Ch.Pilot
2016. június 23. 22:08
Hát, ez az, Huza-Vona elvtárs! Van olyan csapat, amelyik az előnyére tud változni, nem úgy mint a JOBBIK!
cipraszon
2016. június 23. 20:22
Mit gondolkodhatott a stáb mire ezt összehozták. Vonakodva de megszületett a stratégia: örülünk fiuk, a jelszó: hihetetlen.
kukagyerek
2016. június 23. 17:18
Nekem egy kicsit furcsa, hogy most amikor a fidesznek már majdnem mindenki hátat fordított az országban, itt a Mandin tobzódnak a mutyis fanok. Lehet, hogy már csak ennyi narancs-idióta van összesen az országban? Itt próbálják menteni a menthetetlent. Fölösleges: KONYEC !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!