Nem csak a komondor vak

2016. június 21. 18:50

Ott van elrontva a történet, hogy a bűnöző polgármesterek nem kerülnek feketelistára legalább az elévülési idő végéig, hanem újrázva kiröhöghetik a jogszolgáltatást.

2016. június 21. 18:50
Veress Jenő
Népszava

„Tíz hónap felfüggesztettet kapott másodfokon az élettársát péppé verő fülöpházi polgármester, a Balogh Jóska, aki »vak komondorosként« híresült el, miután párja súlyos sérüléseit a kutyára kente. A volt fideszes parlamenti képviselőt első fokon pénzbüntetésre ítélték, ezt súlyosbították kivárós börtönre – és hivatalvesztésre. (...)

De látszólag lényeges csupán, hogy a fülöpházi rémnek mennie kell a polgármesterségből. Nincs kétségünk, hogy az időközin 130 százalékkal választják újra az asszonyverés helyi hívei. Ahogyan Gyömrőn sem kérdés, hogy az adócsalás miatt elítélt Gyenes Levente is ismét simán nyer.

Ott van elrontva a történet, hogy a bűnöző polgármesterek nem kerülnek feketelistára legalább az elévülési idő végéig, hanem újrázva kiröhöghetik a jogszolgáltatást.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. június 22. 15:30
"...Demszky Gábort a budapesti II.–XI.–XII. kerületi bíróság 1980. április 3-án súlyos testi sértésben bűnösnek találta, miután 1979. december 31-én eltörte egy hölgy (F. E.) orrcsontját. Noha ez a bűncselekményi kategória akár három év börtönbüntetéssel is sújtható, a Kádár-rendszer bírósága az akkor üldözött egykori ellenzéki Demszkyt olyanynyira elnézően kezelte, hogy ezért csupán háromezer forint pénzbírságra ítélte – írta a szerző. .... Kérdésünkre a főpolgármester nem cáfolta a húsz évvel ezelőtt történteket. Demszky Gábor értékelése szerint a felvetett esetnek sem ellenzéki, sem politikusi pályájához NINCS SEMMILYEN köze. – Mivel az SZDSZ elnöke kívánok lenni, egyetértek azzal, hogy életem nyitott könyv legyen a nyilvánosság előtt – jelentette ki." a vak Demszky...
Korrupt Kornél
2016. június 22. 15:23
jenci, a teljes ballibsi oldalt nem soroltad föl. elfogyott a papír?
Cafka Margit
2016. június 22. 15:23
Ott van elrontva, hogy d209 elvtárs mellén ott virít a becsületrend mely valószínű alstrom 600 millió mellé járt neki és még mindig szabadlábon van sőt, esténként titokban a képe előtt imádkozol...
atila68
2016. június 22. 09:09
Puha vagy Jenő. Mármint pöcsileg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!