Ria! Ria!

2016. június 18. 15:23

Nem hittem a nemzeti tizenegyben, nem hittem a fociban, lám, a Barca is kiesett a BL-ből, a világvége már rég elkezdődött, csak.

2016. június 18. 15:23
Tempetőfi
Mandiner

Emberemlékezet óta nem izgultam ennyire.

Az Eb kezdetekor csak azért imádkoztam, hogy legalább egy gólt rúgjunk, akárkinek, tőlem 8-1 is lehet, de az az egy, az legyen, ne jöjjünk haza rúgott gól nélkül.

Nem hittem a nemzeti tizenegyben, nem hittem a fociban, lám, a Barca is kiesett a BL-ből, a világvége már rég elkezdődött, csak.

Amikor megvertük az osztrákokat, aszontam, ennyi, részemről az Eb bé is van fejezve, hazajöhettek, fiúk, köszönök mindent, lemondom a tévéelőfizetést, amúgy is csak az Eb miatt hosszabbítottam.

Helyreállt a világ rendje, van jövő, az örök világosság fényeskedik nekünk, a Nagykörúton a farkas együtt ünnepelt a báránnyal, ilyenek.

Most meg. Ajj. Körömrág, véresre kaparja az agyam az óra percegése.

Hajrá, magyarok!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states
2016. június 19. 09:04
Eszi a kefét a sok vörösnáci, itt is folyatják a nyálukat, csak hát annyian vannak, mint tegnap Tóbiás sajtótájékoztatóján, ahol a mikrofonállvánnyal együtt voltak hárman. http://index.hu/mindekozben/poszt/2016/06/18/ketballabas_mszp/
catalina9
2016. június 19. 07:45
házy, házy, Farkasházy...
tevevanegypupu
2016. június 18. 23:26
Remélem a portugálok nem lesznek jobb formában szerdán..mert talán kicsit lehet reménykedni. A mai meccsen a magyarok sokkal jobbak voltak, az az öngól nekünk járt, olyan szemét volt az orosz bíró és olyan képmutatóak az izlandiak..Szóval minden jó, ha a vége jó. Nagyon örülök, beteg voltam az idegességtől.
SwordFish
2016. június 18. 22:42
Emberemlékezet óta nem volt ilyen! Hajrá Magyarország! :-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!