Fel a zászlókkal!

2016. június 15. 16:13

Engem öntött nyakon a fradista kopasz, engem ölelt meg a kipás zsidó.

2016. június 15. 16:13
Mátyás Eszter
Reflektor

Tegnap én voltam a bácsi, aki lerágta a körmét a kocsmában. Én voltam kisfiú a Gera mezben. Én estem hátra a széken az első gólnál és én zokogtam a másodiknál. Engem öntött nyakon a fradista kopasz, engem ölelt meg a kipás zsidó. Én álltam ki a sorból a pultnál, mert éreztem, hogy ez a félidő más lesz, mint az előző. Én vettem a nyakamba a csajomat, hogy jobban lássa, miért állították ki az osztrákot. Én vettem drága pénzen magyar sálat, az én kezemben lobogott 90 percig a magyar zászló. Én kiabáltam, hogy Ria-Ria-Hungária, és én nem tudtam abbahagyni a bazdmegelést. Én ittam dobozból a sört és én műanyag pohárból a rosé fröccsöt. Én makukáztam Diósgyőrben, én ettem a szotyit a Szabadság téren. Én mentem át a szomszédba, megnézni a meccset, én szurkoltam a bordeaux-i lelátón.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2016. június 15. 22:23
Kiváló írás, köszönöm! Könnyekkel olvastam.
pollip
2016. június 15. 17:28
Tetszett:-))))))))) Mennyivel jobb olvasni, mint a szenvelgőkét:-)))))))))
Pandaka pygmaea
2016. június 15. 16:49
Mi az a makuka?
Alarik
2016. június 15. 16:49
Nekem pedig ma reggelre visszajött a hangom, ami Szalai, és Stieber góljainál elveszett. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!