30 év múlva

2016. június 10. 15:59

A magyar labdarúgó-válogatott annyira régen járt világeseményen, hogy ma már azok is meglett családapák, családanyák, akik még emlékezhetnek az irapuatói katasztrófára.

2016. június 10. 15:59
Hancz Gábor
Kisalföld

A szurkolók tisztában vannak azzal, hogy a mi tizenegyünk a holnap kezdődő Európa-bajnokság egyik leggyengébbje, tudják, hogy nincsenek klasszisaink, hogy a régi lebonyolítás, tizenhatos mezőny esetén minden bizonnyal nem utazhattunk volna Franciaországba, s hogy bármeddig is jutunk a galloknál, a magyar foci súlyos bajai nem szűnnek meg.

De a csapat azt is bizonyította, hogy egységes, küzd, van hite, ereje és önbizalma, amely képes arra, hogy tisztességesen helytálljon. Minden más ajándék volna.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
telekaszter
2016. június 11. 12:17
11 éves voltam, sajnos mai napig emlékszem a 0:6-ra... Olvasta valaki Végh Antal? Gyógyt6atlan c. könyvét?:D
atatürk
2016. június 10. 19:16
Nincs nagy értékű bajnokságunk (ez minimum 40 milliós népesség) innentől kezdve export - import esetekből lehet jó válogatottunk, vagy (!!!) egy extra generáció + extra vezetés. Az ira...stb. esemény előtt Budapesten az a csapat 3 góllal mosta le a brazilokat ( az a csapat, az a vezetés stb.) Jobban érdekelnek a hokisok, akik (be akarnak jutni a sokpénzes két - három) rendszerbe és eszelősen teljesítenek. Náluk jobban csak a szurkolók, nagy hála Nekik, mellesleg érzik az akarást. Ezt a focival is el lehet játszani, mindenesetre ma a hokisokról (meg a szívemcsücske szurkolókról) tizedannyi infó sincs a hazai médiában. Ja, a korongszurkolók keveset szotyiznak.
atila68
2016. június 10. 18:20
A Klub Rádió két napja arról beszél, hogy magyar ember tiszta szívvel nem szurkolhat a mostani csapatnak. Nem vicc, tényleg, még közvéleményt is kutattak telefonon.
kuwiq
2016. június 10. 18:14
Nem irapuató volt a katasztrófa, hanem a dr mezei györgy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!