Magamutogatók

2016. június 16. 20:03

Ha megnyerik, a közös képviselők nélkül is piros-fehér-zöldbe öltözik az ország, és nemcsak a társasházak.

2016. június 16. 20:03
Fekete Gy. Attila
Népszabadság

A Magyar Közös Képviselők Egyesülete közleményben kérte fel a közös képviselőket, számvizsgálókat, tulajdonosokat, hogy tűzzék ki a társasházakra a magyar zászlót a labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt. Ezzel a gesztussal szeretnénk megköszönni a magyar sportolóknak a hihetetlen teljesítményüket. (...)

Dzsudzsákék sikere biztató, de még nem nyerték meg az Eb-t. Ha megnyerik, a közös képviselők nélkül is piros-fehér-zöldbe öltözik az ország, és nemcsak a társasházak. Kétség nem férhet hozzá. De már akkor is, ha továbbjutnak, amire sógorok kiütésével igen jó esélyük kínálkozik. 

Valahol azért megértem az egyesület közleményét megfogalmazókat: Hátha jól jön még egyszer, hogy odatették magukat a focisták mellé. Köztudomású, a kormány nem sajnálja a pénzt, ha a fociról van szó, s ahol milliárdokat osztanak, csurranhat-cseppenhet a lelkes támogatóknak is. Pedig olyan jó lett volna, most egy ideig csak a focival foglalkozni, mármint azzal, ami a pályán történik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2016. június 17. 10:38
Ez is nagyon jó: http://valasz.hu/itthon/lackfi-janos-zsenialis-posztban-teszi-helyre-a-foci-unneprontokat-119148
Kopa
2016. június 17. 08:46
Örülünk, hogy kitárult a nyilvánosság, öröm, hogy minden hírről értesülünk, boldogság, ha nem marad titokban semmi. Most egy kicsit ideges vagyok, mert már jó ideje nem tudom, hogy terhes-e a Britney Spears huga. De biztos meg fogom tudni.
pollip
2016. június 17. 06:29
"június 17. | 04:43 terence hill Ezt üzente a magyar csapatnak Terence Hill Terence Hill egy Rómában tanuló magyar papnak azt mondta, hogy szorít a magyar csapatért. "Sok sikert kívánok a magyar csapatnak, nem ígérem, hogy az összes meccset megnézem, de szorítok a magyaroknak" - mondta Terence Hill egy magyar papnak, akivel Rómában találkozott egy étteremben." Hajrá Magyarország!!!!!!!!!! :-))))))))
kjkj945
2016. június 17. 06:19
fe gya gya .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!