Pukli gyűlölködésből jeles

2016. június 14. 06:47

A jelenlegi ellenzéket az Orbán-fóbia és kormányellenes gyűlölet tartja össze, továbbra sincsen valódi mondanivalójuk és célkitűzésük.

2016. június 14. 06:47

„Ahogy Dopeman és Vágó Gábor is kacérkodott a radikális és figyelemfelkeltő politikai akciókkal, úgy most Pukli István is ezzel próbálkozik és ugyanazt a hibát követi el, amit elődei. A szervezők és a mögöttük álló értelmi szerzők még mindig nem érzékelik, hogy az ilyen típusú ellenzéki megmozdulások soha sem vezettek sikerre, az elmúlt években mindegyikük rövid időn belül a feledés homályába veszett.

A hétvégi Heller Ágnessel és Kunhalmi Ágnessel fűszerezett tüntetés csupán arra világított rá, hogy a jelenlegi ellenzéket az Orbán-fóbia és kormányellenes gyűlölet tartja össze, továbbra sincsen valódi mondanivalójuk és célkitűzésük. Ugyanakkor az ilyen politikát, amit lassan már egy évtizede folytatnak, a társadalom többsége elutasítja. Ugyanez a logika mozgatta a balliberális csoportokat 2014-ben is, amikor az Orbán-gyűlölettől fűtve összeeszkábáltak egy ideig-óráig működő Gyurcsány Ferenccel fémjelzett szövetséget, amely aztán csúfos vereséget szenvedett a választásokon.”

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2016. június 15. 00:49
Remélem DIÓTÖRŐ csak egy szimpatizáns a tüntető tömegből és a kontraszelekció miatt pedagógus pályára tévedtek közt sincs hasonló. A résztvevők és szimpatizánsok azért jellemzik az anarchista pártgyűlés színvonalát. Isten mentse meg tőlük a gyerekeket! Néhány gyöngyszem Dótörőtől: „minden rendben volna az okítás terin.”, „Már megin”, „nem tűrnek magukon ellenőrzést.”, „ mi az apukájuk ivarszerviér'”, „Ha nem tudol olvasni, tévét nézni, rádiót hallgatni, én se tudom néked elmagyarázni.”, „ Hiába mondják el néktek, nagy embereknek 10000x”, „ nem könnyű véletek”, „ez szerintem néked magos ", „Kedves édes anyádnak, aki itt strichel a sarkon”, „Néked is azt javallanám, amit itten a többieknek”, „Itt meg foly az acsarkodás”, „minden rendben volna az okítás terin.”, „ balfasz meg aszongya”.
kiss.istvan770
2016. június 14. 17:11
Sajnos a pedagógus pályára jelentkezőknél még mindig nem elsődleges szempont, hogy mentálisan alkalmasak e, gyerekek oktatására. A kontraszelekció következményeként sok történésznek, matematikusnak, stb. gyenge jelentkezőből lesz pályatévesztett, frusztrált antipedagógus. Valóban utcán a helyük, de seprűvel, lapáttal és kukával. Akik a gyerekek kedvéért választották a pedagógus pályát, azok örülnek a fizetésemelésnek és szégyenkeznek az anarchista tüntizők miatt.
TAVIROZSA
2016. június 14. 12:39
Esett szó a tüntetésen az iskolai erőszak kérdésköréről ? És ha igen mi volt az álláspont ?
Mich
2016. június 14. 12:22
"A jelenlegi ellenzéket az Orbán-fóbia és kormányellenes gyűlölet tartja össze, továbbra sincsen valódi mondanivalójuk és célkitűzésük." ...de persze egymás szagát sem bírják a libsi-bolsi-nácik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!