Száll egy csapat a szélben

2016. június 23. 08:45

Hogy mi lesz a csoportelsőként továbbjutó magyar válogatottal? Ez az a kérdés, ugye, amelyet senki sem készített be az utazócsomagjába, mert annak volt realitása, hogy az első három mérkőzés végeztével szépen hazautazunk.

2016. június 23. 08:45
Borókai Gábor
Válasz.hu

„Hogy mi lesz a csoportelsőként továbbjutó magyar válogatottal? Ez az a kérdés, ugye, amelyet senki sem készített be az utazócsomagjába, mert annak volt realitása, hogy az első három mérkőzés végeztével szépen hazautazunk. Ehelyett most irány Toulouse, ahol a belgákat kell fogadni, és ha az az összecsapás is sikert hoz, akkor az észak-írek és a walesiek párharcának győztese lesz az ellenfél. Hogy hol? Hát persze, hogy az elődöntőben.

Azért ez így nagyon durva. Még leírva is. Javasolnám, hogy maradjunk a földön, higgadtan, de már késő. Száll egy csapat a szélben – KFT-parafrázis. Mi több, száll egy ország a szélben. És ha a portugálok sem voltak képesek a földre szállítani bennünket, ugyan ki teszi meg?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2016. június 24. 08:37
ja, és a Garrido "spori" (sporttása a francnak) pályafutására különösebben nem hatott ki a sztori, négy év múlva még a bronzmeccset is megkapta. ennyiből kíváncsi leszek Karaszov későbbi karrierjére. az EB-n mindenesetre már nem folytatja, hála az égnek.
szancso
2016. június 24. 04:31
Nem csalódtam a német, legalábbis a die Welt, igazmondó újságíróiban. Két cikket is lehoztak a Superstar Ronaldóról, úgy állítva be a mérkőzést, mintha azt a portugálok nyerték volna meg. Semmi arról, hogy a magyarok a csoport elsők, semmi arról, hogy a portugálok csak kullogtak a pályán a mieink után, semmi Dzsuzsák két góljáról, csak a Ronaldóé, az igen. Mi azért itt Nürnbergben továbbra is a Magyar csapatnak drukkolunk.
Ellensúly
2016. június 23. 13:45
Alapból azt mondanám, hogy a belgák ellen nem sok esélyünk van. De a norvégok ellen sok volt? És portugálok ellen? És a csoportelsőségre? Ha netán a belgák kipottyantanak minket, ne keseredjünk el, és főleg ne legyen úrrá rajtunk az „ez sem sikerült” érzés. A csapat már így is messze-messze túlszárnyalta a várakozásokat.
august
2016. június 23. 12:45
A "földre szállásról" annyit, hogy a sportban, így a fociban is benne van a győzelem, és a vereség. Csakhogy a szurkolók érzik azt, ha szívvel, teljes erőbedobással játszanak, néha ez győzelemmel jár, sokszor meglepetésszerűen is, mint a mostaniak is, de a vereségnek is egészen más szinezete van, ha a teljes erőbedobás mellett az ellenfél győz.. Ugyanis a jobbtól kikapni sem szégyen, ha mindent megtettünk a győzelemért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!