Földre szállás a belgákkal

2016. június 27. 09:57

A magyar futball egy polccal feljebb lépett az európai mezőnyben, de így is csak a középmezőnyhöz csatlakozott.

2016. június 27. 09:57
Borókai Gábor
Válasz.hu

„Fájt a súlyos kudarc, amely azonban jelezi, hogy bár a magyar futball egy polccal feljebb lépett az európai mezőnyben, de így is csak a középmezőnyhöz csatlakozott. Jó volt elhinni – különösen a portugálok elleni 3-3 után –, hogy immár bárki ellen meglepetést okozhatunk, de most ország-világ láthatta, hogy ahhoz a szerencsének is a csapat mellé kell állnia, mert önerőből ez még nem megy. Amint a válogatott bátrabban futballozott, és törekedett a hátrány kiegyenlítésére, hátsó soraiban meggyengült, a belgák pedig kegyetlenül kihasználták a lehetőségeiket.

Egy álom vasárnap véget ért, de az Európa-bajnokságon elért sikerek megnövelték a futballisták iránti szimpátiát, szerte az országban. A találkozó után a szurkolók megköszönték a franciaországi szereplést a játékosoknak.

Hogy milyen lesz a folytatás? Arról immár a klubcsapatok kell, hogy gondoskodjanak. Az MLSZ-ben Bernd Storck szerződése a világbajnoki selejtezők végéig szól. Semmi ok a kapitányváltásra, és a végre megtalált csapat szétzavarására. Mást sem kell tenni, mint folytatni. És lesz még jobb is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akvínói akvavit
2016. június 28. 11:47
Mi van, a lányod catering service cége már kevesebb megrendelést kap?
eisen64
2016. június 28. 09:11
Csak a tények kedvéért: Magyarország négy mérkőzést játszott az Európa-bajnokságon. Három ellenfél a világranglista Top10 csapata volt (Ausztria: #10; Portugália #8; Belgium #2). A “leggyengébb”, Izland (#32) kiverte Angliát a 16 között. A magyar válogatott teljesítménye 1962 óta a legjobb, amit világversenyen elértünk. Szép volt fiúk, köszönjük!
kitiltott
2016. június 27. 22:11
a középmezőnyben Kiesettek között vannak még : Ausztria Szlovákia Ukrajna Oroszország Törökország Horvátország Svájc Spanyolország Hollandia Szerbia Albánia
kurbitalis
2016. június 27. 16:08
Most már látom, hogyan kerülhetett egy Dévényi Pityu a Válaszhoz. Ahol egy ilyen idióta a főszerkesztő, ott már csak egy Dévényi lehet a slapaj. Fejétől... :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!