Junckert meghaladta az idő

2016. június 30. 18:12

MOST le kell mondania, szabaddá téve az utat egy olyan elnök előtt, aki egyesíteni tudja az EU-t annak további megosztása és aláásása helyett.

2016. június 30. 18:12
Bernd Lucke
Facebook

„Junckert meghaladta az idő. MOST le kell mondania, szabaddá téve az utat egy olyan elnök előtt, aki egyesíteni tudja az EU-t annak további megosztása és aláásása helyett. A tagállamokkal szembeni »tökmindegy« mentalitás korának vége!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
finalpoint
2016. június 30. 21:40
Hát személyügyileg az EU elég rottyon van, egyik szarabb arc mint a másik. Nem tudom, hogy lehetséges-e úgy egy EU reform, ha a nagy szarkavaró országokban (német, francia, spanyol) nem szavazza le ezeket az idiótákat a nép. Szerintem sajnos nem! És a legesélytelenebbnek Merkel távozását látom, ezért kicsesz nehéz ez az ügy!
altona
2016. június 30. 20:28
ezt a barmot +se' lett volna szabad választani! Ki is szavazott ellene? ugyvan Orbán & kameron!!!
Berecskereki
2016. június 30. 19:55
Juncker megromlott egészségi állapotára hivatkozva hamarosan távozik.
OberEnnsinnen
2016. június 30. 19:41
"szabaddá téve az utat egy olyan elnök előtt, aki egyesíteni tudja az EU-t annak további megosztása és aláásása helyett. " Hát ez egy kemény populista mondat. Mert pl. 1. egyesíteni fegyveresen is lehet, kemény diktatúra árán. 2. olyan közösen vállalható célok mentén, amelyek nem irányulnak senki ellen, viszont biztosítják mindenkinek az identitását, amennyiben az övé sem irányul mások ellen, és NEM PRÓBÁL KIOKTATNI SENKIT, AKI NEM OLYAN MINT Ő! Ennyi. Ezt kellett volna Luckénak valamiképpen körvonalazni, mert az, hogy Junckernek kuss, jöjjön jobb, az kevés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!