Álom volt

2016. június 28. 18:31

Ti vagytok az a csapat, és általatok lehetünk mi is egy csapat újra, Gyergyócsomafalvától Temerinig és Budapestig és Sopronig, mi, magyarok. Ezt soha nem fogjuk elfelejteni nektek.

2016. június 28. 18:31
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Hosszú évtizedek óta vártunk erre. És hosszú évtizedekig reménykedtünk, bár a reményünk egyre halványodott. Hogy egyszer azért nekünk is lesz egy csapatunk.

És lett.

Most lett.

Ti vagytok az a csapat, és általatok lehetünk mi is egy csapat újra, Gyergyócsomafalvától Temerinig és Budapestig és Sopronig, mi, magyarok. Ezt soha nem fogjuk elfelejteni nektek, és ti soha nem felejthetitek el, hogy mit adtatok nekünk vissza a csodával, amit tettetek.

Úgyhogy nektek most innen kell folytatnotok.

Mert valami elkezdődött. Valami, ami túlmutat önmagán.

Köszönjük, fiúk, köszönjük, Bernd Storck úr, köszönjük mindenkinek, aki tett valamit ezért, köszönjük a szürke mackónadrágnak is, és köszönjük, hogy megélhettük ezt újra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 230 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2016. június 29. 14:14
Zsóti! Csak a fidesz-ökrök nem veszik észre, hogy itt egy bujtatott orbán-dicshimnuszt adtál elő. (Miközben ezerrel gyűlölöd a magyar nemzeti oldalt.)
kuwiq
2016. június 29. 12:20
Lassan le kéne állni már a hőskölteményekről. A legények csinálták a dolgukat, a vezetés csinálta a dolgát, a kettőből együtt ez jött ki. Lehetett volna több? Elnézve a portugálokat meg az izlandiakat, talán. De ez is több volt, amit az előzmények után bármelyikünk elvárt volna. Ami biztos : 1. a magyar edzői kart szélnek kell ereszteni 2. attól a tulajtól, amelyik a) nem Storck típusú teameket tart fent, b) szerződésproblémák esetén a legjobb játékosokat kiűzi a világból el kell venni a csapatot és örökre eltiltani mindentől, amit a focival kapcsolatos.
öszödibeszéd
2016. június 29. 12:10
Osztom a fenti véleményt, részemről is hála és megbecsülés. (Emellett meggyőződésem, hogy ha nem a bajnokesélyes belgákat kaptuk volna ilyen gyorsan a nyolcaddöntőben, akkor még tovább léphettünk volna. Egy keveset.)
dragstar
2016. június 29. 11:39
Dehogynem káromkodott leírta hogy Gyergyócsomafalvától Temerinig az pesten szítokszavak felvilágosúlt körökben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!